Home Wijngebieden   Info archief   Nieuws Onze producten   Degustaties   Prijslijst Contacteer ons   Wijn bestellen  

Bonsella gcv Oude baan, 34  9280 Lebbeke - BTW: BE  0839.838.272 - e-mail: info.bonsella@gmail.com                       Algemene voorwaarden

Privacyverklaring


BONSELLA gcv

Alcohol : 43  %

Ph :

Type : wit

Stijl :  grappa

Volheid : medium   

Afsluiting : kurk

Grappa Dalla Cia Pinot - Chardonnay

Alcohol :  40 %

Ph :

Type : wit

Stijl :  grappa

Volheid :  medium

Afsluiting : kurk

Grappa Dalla Cia Cabernet - Merlot

Dalla Cia Grappa
Dalla Cia is een unieke en wonderlijke combinatie van eeuwenoude Italiaanse traditie en een passie voor  innovatie. Opgericht door de legendarische wijnmaker Giorgio Dalla Cia, de eerste die Bordeaux- stijl wijnen blende (Rubicon) in Zuid Afrika. Het resultaat is synoniem met exceptionele kwaliteit, authenticiteit en progressief denken.
Het Della avontuur begon in 1996 toen Giorgio, de toenmalige wijnmaker van het Meerlust Estate, een grappa distillerie oprichtte op de historische site.

De Dalla familie zijn al sinds 1920 betrokken in het distilleren in Friuli in Italië.

Dalla Cia is een unieke en wonderlijke combinatie van eeuwenoude Italiaanse traditie en een passie voor innovatie.  


Sinds 1974 wijdde Giorgo zijn ervaring als distillateur en kennis als gediplomeerde oenoloog op het Meerlust Estate. Het resultaat is synoniem met exceptionele kwaliteit, authenticiteit en progressief denken.

Het Della zelf avontuur begon in 1996 toen Giorgio een grappa distillerie oprichtte op de historische site van Bosman’s Crossing, wat nu het hart is van de Dalla Cia onderneming in Stellenbosch.


Grappa ontleent zijn naam aan Graspa, een Italiaanse term die gebruikt wordt om de gefermenteerde druivenschillen die overblijven na het wijnbereiding proces beschrijven.

Via een artisinale dubbele ‘bain- marie’ distillatie worden binnen de 48 uur nadat de druiven geperst werden, slechts 30 liter subtiel geëxtraheerd uit een halve ton kaf met zeer geconcentreerde aroma's die de aparte smaak van deze geestrijke definiëren en de essentie van de cultivar opnemen.


 Grappa is de ultieme digestief !


Alcohol :  40 %

Ph :

Type : wit

Stijl :  grappa

Volheid :  medium

Afsluiting : kurk

Grappa Dalla Cia Premium

  onze selectie

- Cabernet Merlot

- Pinot chardonnay

- Premium  prijzen 
Wijnlijst Zuid Afrika Wijnlijst andere landen Andere producten Exclusieve cuvees Kadotip  Wijn bestellen Home