Home Wijngebieden   Info Nieuws Onze producten   Degustaties   Prijslijst Contacteer ons   Wijn bestellen  

Bonsella CommV Oude baan, 34  9280 Lebbeke - BTW: BE  0839.838.272 - e-mail: info.bonsella@gmail.com       Algemene voorwaarden

Privacyverklaring


BONSELLA


Gobeum


Castilla-la-Mancha en Castilië en Léon zijn twee belangrijke wijnregio’s van Spanje. Beide regio’s produceren veel kwaliteitsvolle wijnen die wereldwijd bekend zijn. Bovendien biedt Spanje het statuut van Vino de la Tierra de Castilla aan kwaliteitsvolle rode, rosé of witte tafelwijnen die in deze wijnregio’s worden geproduceerd, om zo haar streken te beschermen.


Vino de la Tierra de Castilla is een beschermde geografische aanduiding die gebruikt wordt voor wijnen van Castilië die genoemd zijn binnen een juridisch kader van oorspronkelijkheid voor wijnen van de regio’s Castilië en Léon en Castilla-la-Mancha.

De productie, de transformatie en de ontwikkeling van wijnen met een IGP markering zijn exclusief afkomstig uit de regio’s Castilië en Léon en Castilla-la-Mancha. Deze wijnen worden geproduceerd op basis van een erkende know-how, vastgesteld door een comité van experten door sensorisch onderzoek van de wijn.


Het middelands klimaat voor Castilla-la-Mancha begunstigt de productie van kwaliteitsvolle druiven voor delicatesse wijnen met gefruite, frisse en complexe aroma’s.
   onze selectie


Gobeum BiB (Bag in Box) wijnen


Gobeum Rosé Tempranillo - Garnache


Een opmerkelijk smakelijke lichtroze roséwijn gemaakt van La Mancha Tempranillo (50%) vermengd met traditionele Garnacha (50%), wat resulteert in een knapperige roséwijn met een levendige zuurgraad en een zacht en verfrissend mondgevoel.

Fijne, frisse en aantrekkelijke aroma's met toetsen van rood fruit. Lekker sappig en verfrissend in de mond met een aanhoudende afdronk.

Perfect om als aperitief te genieten of te combineren met zeevruchten, salades of vis, kaas en vleeswaren.


Prijs per vaatje : 13,80 Euro


Gobeum Verdejo-Moscato


Een frisse en subtiele witte wijn gemaakt van de Verdejo( 80%) vermengd met Moscato (20%). Deze gepolijst goudkleurige wijn - met groene accenten in het glas - heeft aroma’s van geconserveerde citroen, limoenvlees en witte perzik met een sterke leisteen mineraliteit. De smaak is knapperig, droog en krachtig met een fijne citrussmaak en een intrigerende mineraliteit waardoor je er steeds weer van wilt nippen.

Een wijn die fijn is als aperitief maar ook goed combineert met rauwe schaaldieren, gegrilde vis, gebraden kip.


Prijs per vaatje : 13,80 Euro


Gobeum Tempranillo-Syrah  


Een mooi voorbeeld van La Mancha Tempranillo (50%) vermengd met de traditionele Syrah (50%). Deze wijn werd gefermenteerd en gerijpt in stalen vaten Deze granaatrode wijn toont aroma’s van de echte Tempranillo-toetsen van framboos en aardbei, met de geur van zwarte pruim vermengd met Syrah-aroma's. Het vult de mond met aardbeien, aardbeiencompote en snoeit boter met een vleugje cacao.

Goed te nuttigen bij gebraad, steaks, varkenskoteletten en geroosterde kalkoen.


Prijs per vaatje : 13,80 Euro


 Wijnlijst andere landen Wijnlijst Zuid Afrika Andere producten Exclusieve cuvees Kadotip  Wijn bestellen