Home Wijngebieden   Info archief   Nieuws Onze producten   Degustaties   Prijslijst Contacteer ons   Wijn bestellen  

Bonsella gcv Oude baan, 34  9280 Lebbeke - BTW: BE  0839.838.272 - e-mail: info.bonsella@gmail.com                       Algemene voorwaarden

Privacyverklaring


BONSELLA gcv

Wijnen uit andere landen

Prijzen geldig vanaf april 2019 :
Bonsella, een onverwacht geschenk,  noemden wij ons initiatief dat een eigen bedrijf werd. Wijn hoeft niet duur te zijn. De voortreffelijke samenwerking met onze partner-invoerder en onze contacten met wijnbouwers maakt het ons mogelijk om met een efficiënte bedrijfsvoering en groeiende klantenlijst een ruim aanbod van kwaliteitswijnen aan te kunnen bieden tegen interessante prijzen. Wij bieden u een gevarieerd aanbod van wijnen uit verschillende wijngebieden van Australië, Zuid Amerika en Europa. U kan deze bij ons bestellen via telefoon of e-mail.

De opgegeven prijzen zijn inclusief BTW. Afhankelijk van de beschikbaarheid bij onze toeleverancier kan een ander jaartal aangeboden worden. Buiten deze site kunnen wij onze wijnen ook voorstellen tijdens specifieke activiteiten. Bent u geïnteresseerd bezorg ons uw gegevens en wij houden u op de hoogte. 


 Naar andere wijnen 

Condities voor specifieke verpakking : (°) prijs per fles  - (**) per 12 eenheden


 


 Algemene voorwaarden


Prijslijst   Bestellen   Naar Prijslijst    Naar Onze producten