Home Wijngebieden   Info archief   Nieuws Onze producten   Degustaties   Prijslijst Contacteer ons   Wijn bestellen  

Bonsella gcv Oude baan, 34  9280 Lebbeke - BTW: BE  0839.838.272 - e-mail: info.bonsella@gmail.com                       Algemene voorwaarden

Privacyverklaring


BONSELLA gcv

Viña San Diego de Puquillay                                                           


Encierra is Spaans voor omsluiting.  Alhoewel de familie Eyzaguirre-Echenique, die van oorsprong uit Spaans Baskenland kwam, reeds wijn maakten in deze unieke regio op hun wijnbedrijf Los Vascos sinds 1765, beslisten zij om in 2000 Encierra te stichten met de intentie om unieke wijnen met expressie te produceren. Ze gebruiken hiervoor enkel druivenvariëteiten die het best groeien op hun terroir.


Viña Los Vascos werd als pionier van kwaliteit en reputatie uit Chili  zo succesvol in hun positionering op de international markt in de jaren zeventig dat ze in 1988 een ‘joint venture’ aangingen met de bekende Franse wijnmakers van Les Domaines Barons de Rothschild (Lafitte).

In 1996 verkocht de familie Eyzaguirre Echenique haar participatie in Viña Los Vascos aan Viña Santa Rita maar behielden hun eigendom over het hoofdhuis en deel van hun domein, waarop ze honderd gepriviligeerde hectaren beplantten met Cabernet Franc, Carmenère, Merlot, Syrah en wat Petit Verdot. Dit resulteerde in een nieuw project onder de benaming Viña San Diego de Puquillay.


Alcohol :  14,5 %

Ph : 3.74

Type :  rood

Druif : cabernet sauvignon, merlot, syrah, petit verdot

Stijl :  droog

Volheid :  vol

Afsluiting :  kurk

Encierra Estate

Vineyard Reserve

  onze selectie

- Encierra Vineyard Reserve

- Raices De Encierra
  prijzen 

Alcohol :  14,8 %

Ph :

Type :  rood

Druif : carmenère, syrah, petit verdot, mourvèdre

Stijl :  droog

Volheid :  vol

Afsluiting :  kurk

Raices De Encierra

Wijnlijst andere landen Wijnlijst Zuid Afrika Andere producten Exclusieve cuvees Kadotip  Wijn bestellen Home