Home Wijngebieden   Info archief   Nieuws Onze producten   Degustaties   Prijslijst Contacteer ons   Wijn bestellen  

Bonsella gcv Oude baan, 34  9280 Lebbeke - BTW: BE  0839.838.272 - e-mail: info.bonsella@gmail.com                       Algemene voorwaarden

Privacyverklaring


BONSELLA gcv

Seriously Old Dirt 2014 van Vilafonté


Dé grote wijnervaring van Zelma Lange uit Californië en Mike Ratcliffe (algemeen directeur van Warwick Estate)  uit Zuid-Afrika is Vilafonté !


Vilafonté is gelegen aan de noordelijke kant van de Simonsberg in de regio Paarl-Simonsberg.

Vilafontes is één van de oudste geregistreerde bodemsoorten in de wereld en is gedefinieerd als zijnde ergens tussen 750 000 en 1.5 miljoen jaar oud met een potentieel van lage productie met kleinere wijnstokken, lagere opbrengsten en sterk geconcentreerd fruit stimuleert.

Vilafonté produceert onder het label series C &  series M twee exclusieve luxe Bordeaux type topwijnen die schouder aan schouder staan met de grote wijnen in de wereld.  Hun site is beplant met Cabernet  Franc, Cabernet  Sauvignon, Malbec en Merlot.  De wijnen zijn site-specifieke en ze weigeren de mogelijkheid van de aankoop van fruit ter aanvulling van de volumes  bij het produceren van hun wijn. Dit is een intentieverklaring  om alle aspecten van productie te beheren  en de vereiste kwaliteitsparameters te handhaven.   


De wijnen vullen elkaar aan met vergelijkbare kwaliteit, maar elk label heeft een specifieke en onderscheidende stijl. De Vilafonté filosofie belichaamt een obsessie met kwaliteit, uit de bodem door middel van de fles, en een absolute focus op luxe positionering. De naam, Vilafonté, is afgeleid van het primaire bodemtype van de 100 hectare groot landgoed, waarvan het teken de basis van de wijnen vormt.

Het Vilafonté team combineert een unieke combinatie van kennis, vaardigheden, internationaal perspectief en internationale erkenning. Vilafonté beoogt het eerste luxe wijnmerk uit Zuid-Afrika te maken.


U kan nu deze unieke ‘collector’s item’ aankopen !

  onze selectie


Seriously Old DirtAlcohol :  13,5 %

Ph :

Type : rood

Druif :  merlot, malbec, cabernet sauvignon

Stijl :  Bordeaux  - droog

Volheid :  vol

Afsluiting : kurk

Seriously Old Dirt

Wijnlijst Zuid Afrika Wijnlijst andere landen Andere producten Exclusieve cuvees Kadotip  Wijn bestellen Home