Home Wijngebieden   Info Nieuws Onze producten   Degustaties   Prijslijst Contacteer ons   Wijn bestellen  

Bonsella CommV Oude baan, 34  9280 Lebbeke - BTW: BE  0839.838.272 - e-mail: info.bonsella@gmail.com       Algemene voorwaarden

Privacyverklaring


BONSELLA


Don Jacobo - Rioja


Bodegas Corral is gelegen op de oorspronkelijke pelgrimsroute bekend als Ruta Jacobea of ​​Way of St. James, vanuit het noorden en van Navarra. Het was hier dat de San Juan de Acre Pelgrims Hospice werd gebouwd en nog enkele ruïnes kunnen nog op hun landgoed gezien worden.
Het Don Jacobo merk betekent kennis over de kunst van wijn. Oude kennis, die in het begin van reiziger naar reiziger werd doorgegeven.


De basis van Bodegas Corral, de thuisbasis van Don Jacobo, was meer dan honderd jaar geleden te wijten aan de vooruitzichten van Saturnino Daroca, een geboren en getogen Riojan-teler en wijnmaker, die zijn eerste wijngaarden in Sojuela in de buurt van Navarrete begon te planten. Zijn dochter is getrouwd met Martin Corral, die zijn naam en familiekam bijgedragen heeft aan de wijnmakerij.


In de jaren vijftig zorgde de derde generatie van de familie, Gregorio en Florencio Corral, dat de bodega zich op nieuwe markten toelegde. De nieuwe kelders in Navarrete werden in 1974 gebouwd om aan de groeiende vraag te kunne voldoen, met behoud van de hoogste kwaliteit van wijnbouw en vakmanschap. In hetzelfde jaar veranderde het familiebeheer in een eigendomsbelang in de Riojan familie.

  Alcohol :   12,5 %

Ph :

Type : rood

Druif : Tempranillo, Garnacha, Graciano, Mazuelo,

Stijl :  droog

Volheid :   

Afsluiting :  kurk

Crianza

  onze selectie

- Crianza


Vine Roots

- Garnache


  prijzen 

Alcohol :   14 %

Ph :

Type : rood

Druif : garnacha

Stijl :  droog

Volheid :  

Afsluiting :  kurk

Vine Roots Garnacha

Wijnlijst andere landen Wijnlijst Zuid Afrika Andere producten Exclusieve cuvees Kadotip  Wijn bestellen