Home Wijngebieden   Info Nieuws Onze producten   Degustaties   Prijslijst Contacteer ons   Wijn bestellen  

Bonsella CommV Oudebaan, 34  9280 Lebbeke - BTW: BE  0839.838.272 - e-mail: info.bonsella@gmail.com       Algemene voorwaarden

Privacyverklaring


BONSELLA

Book XVII van Expression UNIQUE - De Toren   


De meest krachtige wereldwijde partnership in boetiek icoon wijn - expression UNIQUE - is een joint venture om wijnen te produceren in Frankrijk, Oostenrijk en Zuid-Afrika. De eerste wijn in deze reeks is BOEK XVII. De toegewijde wijnmaker Albie Koch en zijn team  van wijndomein De Toren kregen de opdracht om alles te doen voor het realiseren van een ware droom. Ze lieten de tradities van de Zuid-Afrikaanse wijnbouw en wijnbereiding achter zich.


Met Gregor Drescher, dé Duitse expert voor de productietechnieken van internationale grote wijnen begrepen ze heel snel dat ze om een échte grote wijn te maken eerst en vooral een zeer oude vaststelling op de meest radicale manier dienden te volgen, zoals deze beschreven werd in het Boek 17 van Plinius de oudere.


Samen hebben ze honderden kleine stapjes gezet  omtrent hun begrip van de productie van een grote wijn.  Met zorg konden ze tot 650 Flessen van BOEK XV11 vintage 2010 maken en vrijgeven in december 2011. Ondertussen werd reeds vintage 2019 uitgebracht. Een geweldige wijn - die deel uitmaakt van de nieuwe wereldwijde collectie van Boutique Icoon wijnen - met een unieke uitstraling .


Zeldzame kansen presenteerden zichzelf  en worden alleen werkelijk  als de ontvanger er klaar voor is ... Plaats uzelf even terug in de tijd, stel  je het begin van de kennis voor van filosofen, wetenschappers en natuuraanhangers.  Neem dat en combineer het met de moderne technologie en beschikbare onderzoekmethodes ... dan krijg je BOEK XVll. Het proces was niet te geloven!


Eenheidsprijs van 250 € voor een unieke genummerde fles (beperkte voorraad)  


Wijnlijst Zuid Afrika Wijnlijst andere landen Andere producten Exclusieve cuvees Kadotip  Wijn bestellen Home