Home Wijngebieden   Info Nieuws Onze producten   Degustaties   Prijslijst Contacteer ons   Wijn bestellen  

Bonsella CommV Oudebaan, 34  9280 Lebbeke - BTW: BE  0839.838.272 - e-mail: info.bonsella@gmail.com       Algemene voorwaarden

Privacyverklaring


BONSELLA

Alcohol : 13,9  %

Ph :  3,59

Type : rood

Druif :  cabernet sauvignon

Stijl :  droog

Volheid :   vol

Afsluiting : kurk

Cabernet Sauvignon

Alcohol : 12,7 %

Ph : 3,49

Type : wit

Druif : Chardonnay


Stijl :  droog

Volheid :  vol

Afsluiting : kurk

Estate Chardonnay

 Waterford Estate


Het Waterford Estate ligt in de schilderachtige Blaauwklippen-vallei in de Stellenbosch regio. Ze hebben ervoor gekozen om slechts de helft van de totale 120 hectare grond te gebruiken voor het aanplanten van wijnstokken, om de natuurlijke fauna en flora op het landgoed te behouden. Waterford Estate is eigendom van de Ord Family en is sinds 1998 ontwikkeld onder toezicht van Kevin Arnold, Cellar Master en Managing Partner.


De Waterford Way moet voorspoedig zijn om mee te gaan met de cycli, seizoenen en gebeurtenissen van de natuur, en om een ​​lange levensduur te bereiken door voort te zetten wat eerder werkte. De citrus-, lavendel- en rozemarijnaroma’s verwelkomen je als je de ingang oprijdt. Het is moeilijk te geloven dat het potentieel voor kwaliteit van deze boerderij werd onderschat.


De wijnmakerij Waterford Estate biedt een ontspannen omgeving waar gasten kunnen zitten en genieten van verschillende proefopties. Met de wijnkelder gebouwd rond de binnenplaats, kunnen gasten de trillingen van haar activiteiten in de wijnmakerij waarnemen en een waar gevoel krijgen voor het wijnbereidingsproces zonder de rust van hun proeverij te verstoren.


 

Naast de kelderdeurervaringen, bieden ze ook twee wijngaardervaringen, de Wine Drive Safari en Porcupine Trail Walk. Bij Waterford Estate laten ze u alle zintuigen verkennen - zien, ruiken, horen, voelen en proeven, zodat de gasten kunnen ervaren wat zich binnen en buiten de fles bevindt, ze noemen dit de Waterford Way.
Een video wandeling door Waterford Estate met Jeremy Maarschalk

https://youtu.be/5dps4uAJkLI  onze selectie


- Estate Chardonnay

- Cabernet Sauvignon

- Grenache Noir

- Pinot Noir
Alcohol : 12,3  %

Ph : 3,49

Type : rood

Druif : Pinot Noir

Stijl :  droog

Volheid :   vol

Afsluiting : kurk

Pinot Noir

Alcohol : 14,1  %

Ph : 3,67

Type : rood

Druif : Grenache noir

Stijl :  droog

Volheid :  medium

Afsluiting : kurk

Grenache Noir

  prijzen 
Wijnlijst Zuid Afrika Wijnlijst andere landen Andere producten Exclusieve cuvees Kadotip  Wijn bestellen Home