Home Wijngebieden   Info Nieuws Onze producten   Degustaties   Prijslijst Contacteer ons   Wijn bestellen  

Bonsella CommV Oude baan, 34  9280 Lebbeke - BTW: BE  0839.838.272 - e-mail: info.bonsella@gmail.com       Algemene voorwaarden

Privacyverklaring


BONSELLA  home pagina 

Oude Kaap Chenin Blanc 2020  - € 30 per karton van 6 flessen

Deze intens citroengeelkleurige wijn met een heerlijke licht-aromatische, sappige en verkwikkende frisheid, die uitblinkt door zijn fruitige karakter en citrusfrisse zuurtegraad is het eerste resultaat van de wijnoogst 2020. Zowel in de neus als in de afdronk komen vooral aroma's  van meloen en citrusfruit naar voren.


Kaapse Leeuw Chenin Blanc 2019 - € 30 per karton van 6 flessen

Intens citroengeelkleurige wijn met een heerlijke licht-aromatische, sappige en verkwikkende frisheid, die uitblinkt door zijn fruitige karakter en citrusfrisse zuurtegraad. Zowel in de neus als in de afdronk komen vooral aroma's  van meloen, ananas en citrusfruit naar voren.


Secateurs Chenin Blanc 2019  - € 10,90 per fles (bij aankoop van minimum 6 flessen6

Deze  wijn heeft een licht, puur boeket met honing, oranjebloesem en toetsen van wit steenfruit .

Diepgaande frisse smaken, levendig met een vleugje van lijnolie en toetsen van lychee. Uitstekend uitgebalanceerd, rond en vrij vol in de mond en toch nog  een beetje jeugdig agressief. Eindigt mooi droog, met toetsen van rijpe steenvruchten en kweepeer.


La Capra Sauvignon Blanc 2017 - € 8,25 per fles (bij aankoop van minimum 6 flessen)

Tropische en passievrucht aroma's met verse ananas op de neus. Gladde, afgeronde mondgevoel met een goede evenwichtige zuurtegraad en een aanhoudende afdronk.Ernie Els Chenin Blanc 2017 - € 10,30  per fles

(bij aankoop van minimum 6 flessen).

Deze 100% Chenin Blanc blaakt van rijpe mango, lychee en guava. Lagen van kruiden en een staalharde zuurtegraad voegen aan de slanke structuur een krachtige omhelzing toe. De wijn is zeker Big, en toch 'Easy'. Klassiek Loire-achtig gedroogd stro en toetsen van natte kiezel geven een lichte hartige component aan het zuivere fruit. De afdronk is vol en lang, en geven de smaakpapillen een gevoel van perziken en room.Mosselen met Kaapse wijn !

Van mosselbereidingen kan men pas echt genieten als er een uitmuntende jonge witte wijn met een flinke dosis frisse zuren voor een perfecte combinatie zorgt.  

Gekookte mosselen zijn trouwens vrij smeuïg zodat de rol van de aangepaste wijn zich beperkt tot het accentueren van de zilte smaak van de Zeeuwse mossel en het schoon houden van de mond.

Bonsella helpt U graag met een paar originele Kaapse wijnen als begeleider bij uw mosselbereidingen en selecteerde voor u volgende topwijnen die perfect gecombineerd kunnen worden bij die overheerlijke mosseltjes.

Bellingham Pear Tree white 2019 - € 6,95 per fles (bij aankoop van minimum 6 flessen)

Heerlijke aroma’s uitnodigend naar vers rijp fruit; impressies van peer, perzik en citrus, lichte honingtoets.

Expressief, stevig en harmonieus; riante fruittonen met fijn fris zuren
Oudeskip Chenin Blanc 2019 - € 36 per karton van 6 flessen

Een overvloed van groene appel en exotische gele steenvariëteiten geven hun stempel aan deze verse chenin blanc en voeren verder door naar een fijne smaak


Warwick First Lady Sauvignon Blanc 2018 -

 € 9,36 per fles

(bij aankoop van minimum 6 flessen)

Deze sauvignon blanc is een droge witte wijn en wordt gemaakt als een heerlijke fruitige en lichtvoetige witte wijn. Deze wijn heeft een lichte, delicate kleur van bleke honing met een groene rand van kiwifruit. Heerlijke exotische aroma’s van vijg, perzik, passievrucht, brandnetel, vuursteen en meloen. Tropische fruitsmaken met heldere granadilla, limoenijs en citrus. Een zacht, sappig, droge milde wijn met goede smaakvolle zuren.


Ridgeback Vansha White 2018 -

€ 8,70 per fles (bij aankoop van minimum 12 flessen)


Een sappige mix van frisse Sauvignon Blanc met toetsen van tropische Chenin Blanc en een aanhoudende witte perzik afwerking van rijke en rijpe Viognier.


Ridgeback Viognier 2018 - € 12,90 per fles

(bij aankoop van minimum 6 flessen)

Aroma’s van rijpe ananas, witte perzik, oranjebloesems en gedroogde abrikoos.

Een heerlijke, romige afdronk met aroma's van citrus, rijpe vijg en kruidnagel.