Home Wijngebieden   Info Nieuws Onze producten   Degustaties   Prijslijst Contacteer ons   Wijn bestellen  

Bonsella CommV Oude baan, 34  9280 Lebbeke - BTW: BE  0839.838.272 - e-mail: info.bonsella@gmail.com       Algemene voorwaarden

Privacyverklaring


BONSELLA

Alcohol :  13 %

Ph : 3.28

Type : wit

Druif : chardonnay

Stijl :  droog

Volheid :  medium

Afsluiting : kurk

Chardonnay

Alcohol :  14,3 %

Ph : 3.56

Type : rood

Druif : cabernet sauvignon,  merlot, cabernet franc

Stijl :  Bordeaux - droog

Volheid :   vol

Afsluiting : kurk

Rubicon

Meerlust Estate


Honderdentien hectare zijn aangeplant met variëteiten zoals Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot en Pinot Noir. Op 3 Juli 1693, gunde Simon van der Stel, het land aan Henning Hüsing, die de hoeve de naam Meerlust gaf, daarmee beschreef hij het genoegen van plezier die hij kreeg van de zeebries die waaide van False Bay over het binnenland. Johannes Albertus Myburgh kocht Meerlust en zijn eigendom markeerde de grondlegging van de  Myburgh Dynasty.


Het werk dat afgebeeld werd door Johann Frederici, geeft een werkelijke impressie van het leven op de Meerlust wine farm op het einde van de 18e eeuw. Meerlust, met zijn historisch herenhuis, klassiek wijnkelder, familie begraafplaats, ligt 15 kilometer ten zuiden van Stellenbosch, met de blauwe maansikkel van False Bay op zo’n 5 kilometer afstand. Het Estate is uniek gepositioneerd voor de productie van wijnen met uitzonderlijke complexiteit en karakter. In de zomermaanden, zorgen de briesjes van de oceaan en de avondmist voor afkoeling van de wijngaarden. De druiven rijpen traag en krijgen daardoor een volle geconcentreerde mengeling van aroma’s. De bodem bestaat voornamelijk uit diepe, goed gedraineerde Hutton en Clovelly bodem types, waardoor de wijnen excellente weerstand bieden aan droogte en een ideale omgeving voor het produceren van geconcentreerde, complexe wijnen.
  onze selectie

- Chardonnay

 -Red

- Rubicon  prijzen 

Alcohol :  14 %

Ph : 3.61

Type : rood

Druif : cabernet sauvignon,  merlot, cabernet franc, petit           verdot

Stijl :  Bordeaux - droog

Volheid :   medium - vol

Afsluiting : kurk

Red

Wijnlijst Zuid Afrika Wijnlijst andere landen Andere producten Exclusieve cuvees Kadotip  Wijn bestellen Home