Home Wijngebieden   Info Nieuws Onze producten   Degustaties   Prijslijst Contacteer ons   Wijn bestellen  

Bonsella CommV Oudebaan, 34  9280 Lebbeke - BTW: BE  0839.838.272 - e-mail: info.bonsella@gmail.com       Algemene voorwaarden

Privacyverklaring


BONSELLA

Bodega SinFin


Bodega SinFin is een familiebedrijf van de familie Caselles dat zich in Lujan de Cuyo - Maipu (Mendoza) sinds 1975 als wijnbedrijf toelegt in het produceren van hoogwaardige wijnen. Met echte passie, en overtuigd dat wijn overstijgt, beïnvloedt en overwint is de filosofie van dit wijnhuis om sensaties te creëren en deze in elke fles te bewaren om ervan op het juiste moment te genieten.

Bodega SinFin heeft 4 wijngaarden:

- El Descanso, de eerste wijngaard van de familie Caselles met hun huis, heeft verschillende hectaren beplant met oa Malbec, Cabernet en Bonarda

- La Esperanza ligt 1200 meter boven zeeniveau.

- La Ponderosa ligt 900 meter hoog, met oa Malbec, Cabernet Franc en Petit Verdot.

- El Parralito ligt meer dan 1000 meter boven de zeespiegel.

Met meer dan 30 jaar ervaring in de wijnbouwsector, is SinFin vandaag één van de Argentijnse wijnmakerijen die innovatie heeft bereikt door zijn wijnen te introduceren op de lokale en internationale markten. De kwaliteit en uitmuntendheid van haar wijnen, weerspiegeld in talrijke prijzen, zijn de verdienste van hun inzet en toewijding.

Hun toegewijde wijnmaker rekent op het deskundige advies van María Isabel Mijares, een internationaal vermaarde wijnmeester. SinFin, een uniek concept van een familie merk, geeft uitdrukking aan de wens van een droom omgezet in een niet-eindigende realiteit.


Het drukt de waarde uit van terroir en menselijke arbeid met volgende kwaliteitswijnen.


De SinFin familiewijn is geïnspireerd door de waarde van eenheid en verscheidenheid, die elk van de vijf kinderen van het gezin Caselles vertegenwoordigen, namelijk Juan Carlos, Daniel, Mariela, Valeria en Anabel. Een wijn gemaakt van vijf geselecteerde rassen (Malbec, Bonarda, Syrah, Petir Verdot en Cabernet Franc), die gedurende 24 maanden verouderde in Franse eiken vaten.


De SinFin Gran Guarda, Ugarteche Malbec (900 m.s.n.m.) verouderde gedurende 12 maanden in Franse eiken vaten.


De SinFin Guarda lijn bestaat uit Malbec, Cabernet Sauvignon, Bonarda en Sauvignon Blanc variëteiten. Met een zeer goed verouderingspotentieel brachten de rode rassen gemiddeld 8 maanden door in Amerikaanse en / of Franse eiken vaten.
  onze selectie

- Guarda de Familia


Guarda Range

- MalbecAlcohol :  13,5 %

Ph :

Type :  rood

Druif : malbec

Stijl :  droog

Volheid :  vol

Afsluiting :  kurk

Guarda Range  - Malbec


Alcohol :  14,3  %

Ph :

Type : rood

Druif : Malbec, Cabernet Franc, Petit Verdot, Syrah, Bonarda

Stijl :  droog

Volheid :  vol

Afsluiting : kurk

Guarda de Familia Blend

  prijzen 
Wijnlijst andere landen Wijnlijst Zuid Afrika Andere producten Exclusieve cuvees Kadotip  Wijn bestellen