Home Wijngebieden   Info Nieuws Onze producten   Degustaties   Prijslijst Contacteer ons   Wijn bestellen  

Bonsella CommV Oudebaan, 34  9280 Lebbeke - BTW: BE  0839.838.272 - e-mail: info.bonsella@gmail.com       Algemene voorwaarden

Privacyverklaring


BONSELLA

Big Mouth Wines


De doorzetters, de shakers en de trendsetters, krijgen een wijn die de lichtere kant van het leven ziet en ervoor kiest om voor vandaag te leven.


Big Mouth Wines is gedurfd in smaak, volume en verpakking. Verkrijgbaar in opvallende dozen van 3L, Big Mouth Wines is anders en enigszins provocerend. Het is de perfecte oplossing voor de dagelijkse niet-kieskeurige wijndrinker. Met heel veel persoonlijkheid weet Big Mouth precies hoe hij goede vrienden en goede tijden bij elkaar moet brengen. Er is geen oordeel, geen mooie wijnterminologie, geen verwarring. Big Mouth omarmt degenen die zich in de "Ik en Mijn Grote Mond"-momenten van het leven bevinden en verlicht de onhandigheid met een heerlijk glas Grote Mond.


Big Mouth Wines zorgt voor een off-beat platform dat al het creatieve denken informeert om het te scheiden van de conventionele wijncommunicatie en waar mogelijk grenzen te verleggen. Het is luid en zelfverzekerd in kwaliteit, smaak en berichtgeving, en moedigt aan om "in het moment te leven".

Verkrijgbaar in klassiek rood, wit en rosé, deze fruit gedreven wijnen zijn perfect om overal en altijd open te breken. Gemakkelijk te vervoeren, gemakkelijk te schenken en gemakkelijk om van te genieten - houd het echt met warme vrienden op koelere dagen, soepel en pittig met je Tapas dinsdag-stamgasten, of elegant en fruitig bij een avondje met de buren.
Alcohol :  11,5 %

Ph : 3.6

Type : wit

Druif : chenin blanc

Stijl :  half droog

Volheid :  

Afsluiting :

Lucious white

  onze selectie

- Lucius White

- Blushing Rosé

- Sassy Red
  prijzen 

Alcohol :  11,5 %

Ph : 3.6

Type : rosé

Druif : pinotage

Stijl :  half droog

Volheid :  

Afsluiting :

Blushing rosé

Alcohol :  13 %

Ph : 3.7

Type : rood

Druif : shiraz

Stijl :  half droog

Volheid : vol  

Afsluiting :

Sassy red