Home Wijngebieden   Info Nieuws Onze producten   Degustaties   Prijslijst Contacteer ons   Wijn bestellen  

Bonsella CommV Oudebaan, 34  9280 Lebbeke - BTW: BE  0839.838.272 - e-mail: info.bonsella@gmail.com       Algemene voorwaarden

Privacyverklaring


BONSELLA

Overhex wines international


Overhex Wines International werd in 2006 opgericht door Gerhard van der Wath, gediplomeerd advocaat en ondernemer in hart en nieren. Dit familiebedrijf is gevestigd in Worcester in de West-Kaapprovincie en is uitgegroeid tot een van de top 10 exporteurs in termen van volume en momenteel de 5e grootste exporteur van gebottelde wijnen uit Zuid-Afrika. Ze hebben langdurige relaties opgebouwd met een aantal toptelers in de West-Kaap.


Bij Overhex doen ze de dingen een beetje anders.Hun belangrijkste focus ligt op kwaliteit en aanpassingsvermogen.

Van een bescheiden begin is de Overhex Group van kracht tot kracht gegroeid en is nu met trots de achtste grootste exporteur van Zuid-Afrikaanse wijnen.

Overhex Wines International is trots op haar marktgedreven aanpak, die hun innovatieve team drijft bij het nastreven van en reageren op wereldwijde wijntrends. De mogelijkheid om hun druiven te selecteren uit een grote verscheidenheid aan topwijngaarden uit de Kaapse Wijnlanden resulteert niet alleen in een caleidoscoop van smaken, maar zorgt ook voor een stijlvrijheid die zelden wordt gevonden in conventionele wijnportfolio's.


De belangrijkste missie van Overhex Wines International is om producten van uitstekende kwaliteit te leveren en tegelijkertijd een superieure klantenservice te bieden. Hun strategische focus op het in dienst hebben van deskundig opgeleid en gemotiveerd personeel helpt bij het opzetten en behouden van een creatieve en innovatieve cultuur. Ze streven er voortdurend naar om altijd voorop te lopen op het gebied van technologie en innovatie en hun productiefaciliteiten te handhaven die voldoen aan internationale normen. Hun medewerkers en dynamisch managementteam leven hun waarden van integriteit, verantwoordelijkheid, grondigheid, respect, discipline, professionaliteit en innovatie en differentiatie na.

  onze selectie

- Big Mouth


- Survivor


- The Mooring
Wijnlijst Zuid Afrika Wijnlijst andere landen Andere producten Exclusieve cuvees Kadotip  Wijn bestellen Home