Home Wijngebieden   Info Nieuws Onze producten   Degustaties   Prijslijst Contacteer ons   Wijn bestellen  

Bonsella CommV Oudebaan, 34  9280 Lebbeke - BTW: BE  0839.838.272 - e-mail: info.bonsella@gmail.com       Algemene voorwaarden

Privacyverklaring


BONSELLA

In ons uitgebreid gamma bieden we u ook de mogelijkheid om kennis te maken met exclusieve en uitzonderlijke kwaliteitswijnen uit  verschillende wijngebieden  van Zuid Amerika, Australië en Europa.


De uitbreiding van ons traditioneel Zuid Afrikaanse wijngamme kan u toelaten om de smaken van andere druivensoorten en traditionele wijnen uit  andere wijngebieden eens  uit te proberen. Het loont trouwens de moeite om wijnen uit de Nieuwe wereld te proeven die gemaakt werden van de originele druivensoorten uit  Frankrijk, Italië, Portugal en/of Spanje. Bepaalde druiven die bijna niet meer te vinden zijn in Europa zijn mede dank zijn de aanzet door de kolonisten aan een nieuwe opmars begonnen in de Nieuwe wereld. Sommige druivensoorten, zoals bijvoorbeeld Malbec, gedijen inderdaad beter bij andere klimaatomstandigheden of terroir, en kunnen dus voor verrassingen zorgen.


Na een grondige selectie van diverse wijnen bij verschillende gerenommeerde wijnhuizen hebben we dit aanbod samengesteld. Onze trouwe klanten verwachten een uitzonderlijke kwaliteit en dat kunnen we in alle vertrouwen met deze mooie uitgebreide selectie van fijne wijnen, die hun respectievelijke terroir vertegenwoordigen, in ons aangepast gamma aanbieden. Met de keuze uit wijnen op basis van een goede prijs-kwaliteit verhouding beogen we u aangenaam te verrassen.

 Wijnhuizen uit de nieuwe wereld en Europa

Argentinië

 - Bodega Sin Fin

 - Susana Balbo Wines


Chili

 - Montgras

 - Viña San Diego de Puquillay


Duitsland

 - Villa Huesgen


Frankrijk

 - Bernard Remy

 - Domaine de l’Arjolle

 - Vignobles Vellas


Griekenland

 - Athanasiou


Hongarije

 - Kovacs Nimrod


Italië

 - Ferro 13

 - La Passione Segreta

 - Marabelle

 - Niro

 - Tamero


Oostenrijk

 - Landhaus Paul


Portugal

 - Ervidera

 - Quinta da Romaneira


Spanje

 - Arzuaga

 - Bodega De Moya

 - Masachs

 - Vinicola Saral
Andere wijnhuizen