Home Wijngebieden   Info Nieuws Onze producten   Degustaties   Prijslijst Contacteer ons   Wijn bestellen  

Bonsella CommV Oudebaan, 34  9280 Lebbeke - BTW: BE  0839.838.272 - e-mail: info.bonsella@gmail.com       Algemene voorwaarden

Privacyverklaring


BONSELLA

Beeslaar          


BeeslaarBeeslaar Wines is een klein familiebedrijf, gespecialiseerd in de productie van handgemaakte, hoogwaardige Pinotage-wijnen, afkomstig van één enkele wijngaard in het hart van de Kaapse Wijnlanden.

In 2003 nam Abrie Beeslaar de rol van wijnmaker over op het wereldberoemde Kanonkop Estate, ook beroemd om zijn productie van Pinotage-wijnen van wereldklasse, wat zijn overtuiging verder versterkte dat de nationale druif van Zuid-Afrika het waard is om te concurreren met de beste die de wereld heeft aanbieden.

In 2011 werd zijn droom om een ​​werkelijk unieke Pinotage te maken van een locatiespecifieke wijngaard gerealiseerd toen hij de kans kreeg om te werken met druiven van een uniek stuk land in de Simonsberg-regio buiten Stellenbosch, en Beeslaar Wines was geboren.

De druiven zijn afkomstig van een wijngaard van 2,5 ha, gelegen op een zuidoostelijke helling op ongeveer 200 meter boven de zeespiegel, in de nabijheid van de Simons-berg ten noorden van Stellenbosch.

Het gebied krijgt ongeveer 650 mm regen per jaar, voornamelijk in de winter. Eén van de belangrijkste kwaliteitsfactoren is de zuidoostelijke wind die het grootste deel van de zomer doorwaait, die niet alleen de wijngaarden afkoelt, maar ook de groei van de bushvine-planten beperkt.


De overwegend schaliegronden die in deze wijngaard worden aangetroffen, geven de wijn een uniek aards karakter, terwijl de oude bush-wijnstokken altijd resulteren in een kleinere tros en kleinere bessen, waardoor een wijn wordt geproduceerd met een immense kleur- en smaakconcentratie. De Beeslaar Pinotage is altijd een ware uitdrukking van een ongelooflijke wijngaard en toont de kracht en concentratie die afkomstig zijn van deze oude bush-wijnstokken

Beschikbaarheid van de Beeslaar wijnen is zeer beperkt waardoor voorintekenen noodzakelijk is !                                                         

  onze selectie


- Beeslaar Pinotage  prijzen 

Alcohol : 14,5 %

Ph : 3,63

Type : rood

Druif : pinotage

Stijl :  droog

Volheid :  vol  

Afsluiting : kurk

Beeslaar Pinotage

Wijnlijst Zuid Afrika Wijnlijst andere landen Andere producten Exclusieve cuvees Kadotip  Wijn bestellen Home