Home Wijngebieden   Info Nieuws Onze producten   Degustaties   Prijslijst Contacteer ons   Wijn bestellen  

Bonsella CommV Oudebaan, 34  9280 Lebbeke - BTW: BE  0839.838.272 - e-mail: info.bonsella@gmail.com       Algemene voorwaarden

Privacyverklaring


BONSELLA

Alcohol : %

Ph :

Type : rose

Druif :cinsault

Stijl :  droog - verfissend

Volheid :  licht

Afsluiting : draaistop

Droom Rosé

Alcohol :  %

Ph :  

Type : wit

Druif : chenin blanc, chardonnay

Stijl :  droog

Volheid :  medium

Afsluiting : draaistop

Droom White

Droom


‘Droom’ is het product van Kathleen en Steven, de trotse eigenaars van hun eigen guesthouse en een 2,5 ha wijngaard in Fransschoek. Hun eigen wijn hebben was ook een droom die al dertien jaar op hun verlanglijst stond. Toen ze naar Zuid-Afrika verhuisden volgden trouwens een wijncursus. De druiven worden met een team van 30 man geplukt en een lokale wijnboer maakt er wijn van. Steven en Kathleen zijn verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole.


De historische wijnen van de Kaap worden gekenmerkt door de Kaap-Nederlandse architectuur. De unieke vorm en karakter van de gevel staan symbool voor de oorsprong en de individualiteit van de wijnboerderij en zijn eigenaar.  De druiven voor Droom komen van wijngaarden die net buiten de Franschhoek Vallei liggen. De serie ‘Droom- wijnen’ wordt geproduceerd op de befaamde wijnboerderij La Motte wat ook  een echo is van zijn Kaaps  Nederlandse elegantiel. Men besteedt er veel aandacht aan de druiven en de grond, om mooie wijnen te kunnen produceren.


La Motte, een historische mijlpaal van oudsher en een verrijking op de beroemde Zuid-Afrikaanse Franschhoek Valley.

In 1695 werd een stuk grond in de Franschhoek-vallei toegekend aan de Duitse immigrant Hans Hattingh.

In 1709 kocht de Franse hugenoot Pierre Joubert de grond en noemde het naar zijn geboortedorp in de Provence, La Motte d’Aigues. De boerderij had verschillende eigenaars alvorens te worden overgenomen door de familie Rupert in 1970. Vandaag wordt het domein gerund door Hanneli Rubert en haar man Hein Koegelenberg. La Motte is een domein waar wijn, muziek en kunst samengaan.
  onze selectie

- Droom Red

- Droom Rosé

- Droom white


  prijzen 

Alcohol : %

Ph :

Type : rood

Druif :shiraz, cinsault, pinotage

Stijl :  droog

Volheid :  medium

Afsluiting : draaistop

Droom Red

Wijnlijst Zuid Afrika Wijnlijst andere landen Andere producten Exclusieve cuvees Kadotip  Wijn bestellen Home