Home Wijngebieden   Info Nieuws Onze producten   Degustaties   Prijslijst Contacteer ons   Wijn bestellen  

Bonsella CommV Oude baan, 34  9280 Lebbeke - BTW: BE  0839.838.272 - e-mail: info.bonsella@gmail.com       Algemene voorwaarden

Privacyverklaring


BONSELLA

Ontdek uw keuzewijnen, geniet van de geur en de kleur en ontwikkel uw eigen smaak. Werk samen met Bonsella aan uw eigen wijnproeverij, met relaties, vrienden of collega’s. Bij u thuis, op de zaak of op een mooie locatie.

Uw eigen wijnproeverij is een volledig verzorgde ontdekkingsreis met waardevolle informatie over de bijzondere wijnhuizen. Bonsella helpt U graag en goed met de organisatie van uw wijnproeverij naar uw eigen wensen. Met uw uitgelezen gezelschap proeft u prachtige wijnen, ontdekt u de details in kleur, geur, smaak en afdronk en leert u meer over het proefbare verschil in druivensoort, bodemsoorten en vinificatie. U kunt dan nog meer genieten van uw wijn en uw ervaringen uitwisselen.


U maakt zelf, desgewenst met onze hulp, een selectie uit ons wijnengamma. Dit kan op basis van verschillende thema's zijn: schuimwijn, uitsluitend witte wijnen, uitsluitend rode wijnen, een mix variëteit van wit en rood, dessertwijnen. Het kan ook op basis van de druivensoort zoals bijvoorbeeld enkel cabernet sauvignon, enkel merlot, enkel pinotage, enkel shiraz,  ... of blend variëteiten ... aan u de keuze !

Het gamma van onze wijnen bevat edele wijnen die met liefde en passie gemaakt werden door gerenomeerde wijnbouwers.

Wij kunnen desgewenst zorgen voor een aantal benodigdheden (wijnglazen, waterkaraffen, …) en beloven u en uw genodigden een leerrijke, unieke en smaakvolle avond!


Bij de aanvang van een wijnproeverij schetsen we het land en de streek van oorsprong waarnaar er dieper op de wijnen wordt ingegaan. Tijdens het proeven krijgt u meer uitleg over de verschillende wijnlanden, wijnhuizen en de te proeven wijnen.

De deelnemers ontvangen een document voor hun proefnotities.
De proeverijen zijn mogelijk in verschillende prijscategoriën.  De kostprijs wordt berekend op basis van de gekozen wijnen (individuele verkoopprijs van de flessen x aantal flessen). Daarbovenop wordt een variabele kost van EUR 5,00 per persoon voor water, brood en administratiekosten gerekend, met een minimum van EUR 50,00 (wat men bereikt met een aanwezigheid van 10 personen).


Voor meer informatie kan U ons contacteren.Wijndegustaties

 home pagina 

Uw eigen wijnproeverij

Kennismakingspakket

Wijndegustatie


McGuigan Black Label pakket à 46,50 Euro


2 flessen Chardonnay  

2 flessen Cabernet Sauvignon

2 flessen Shiraz  


Crios wijnpakket à 58 Euro


2 flessen Torrontès

2 flessen Red Blend

2 flessen MalbecLace & First Lady  wijnpakket à 69 Euro


1 fles Almenkerk Lace White

1 fles Warwick  First Lady Chardonnay  (unwooded)

2 flessen Almenkerk Lace Vineyard Blend

2 flessen  Warwick First Lady Cabernet SauvignonDe planning voor onze volgende wijndegustaties

zal U hier binnenkort kunnen terugvinden.


Klik op de foto

Er zijn momenteel geen wijndegustaties gepland !

We kunnen weliswaar een degustatie pakket samenstellen met een aantal wijnen volgens uw voorkeur.

We bezorgen u dan de gewenste  wijnen samen met hun respectievelijke uitgebreide wijn info kaarten.  

Vraag vrijblijvend een offerte bij info.bonsella@gmail.com