Home Wijngebieden   Info Nieuws Onze producten   Degustaties   Prijslijst Contacteer ons   Wijn bestellen  

Bonsella CommV Oudebaan, 34  9280 Lebbeke - BTW: BE  0839.838.272 - e-mail: info.bonsella@gmail.com       Algemene voorwaarden

Privacyverklaring


BONSELLA

Alcohol :  14,5 %

Ph : 3.66

Type : rood

Druif : shiraz, merlot

Stijl :  droog

Volheid :  vol

Afsluiting : draaistop

Shiraz - Merlot

Alcohol : 14 %

Ph : 3.45

Type : wit

Druif : chenin blanc

Stijl :  droog

Volheid :  medium tot vol

Afsluiting : draaistop

Chenin Blanc

Somerbosch


Vader Wally was opgegroeid op het naastgelegen domein onder Helderberg en na het huwelijk met het meisje van naast de deur, kocht hij Die Fonteine ​​(Fonteinen) boerderij in het Helderberg gebied.

Hij was zich terdege bewust van de kwaliteit van de druivenvriendelijke bodem en favoriete situatie met slechts een koele bries van de Atlantische Oceaan. Hij leverde druiven aan nabijgelegen wijnhuizen voor verkoop onder andere labels.  


In 1995 besloot de familie om hun eigen vlag te hijsen, Somerbosch (een toespeling op de lokatie van de boerderij precies halverwege tussen Stellenbosch en Somerset West).

'Die Fonteine' is de hoeve waar  Somerbosch Wines werd in ondergebracht in en werkende farm, die voor meer dan een halve eeuw in handen was van de wijn makende familie Roux.

Hun assortiment van wijnen zijn innovatief en gevarieerd, aantrekkelijk voor een breed scala van smaak en zijn in de vraag, zowel lokaal als in diverse Europese landen.  onze selectie

- Chenin Blanc

- Shiraz- Merlot  prijzen 
Wijnlijst Zuid Afrika Wijnlijst andere landen Andere producten Exclusieve cuvees Kadotip  Wijn bestellen Home