Home Wijngebieden   Info Nieuws Onze producten   Degustaties   Prijslijst Contacteer ons   Wijn bestellen  

Bonsella CommV Oude baan, 34  9280 Lebbeke - BTW: BE  0839.838.272 - e-mail: info.bonsella@gmail.com       Algemene voorwaarden

Privacyverklaring


BONSELLA

Alcohol :  14,6 %

Ph : 3.68

Type : rood

Druif : shiraz, cabernet sauvignon, grenache, mourvèdre,           cinsaut, viognier

Stijl :  half droog

Volheid :   licht

Afsluiting : kurk

Big Easy Red

Alcohol :  12,8 %

Ph : 3.34

Type : wit

Druif : chenin blanc

Stijl :  droog

Volheid :  licht

Afsluiting :  draaistop

Big Easy Chenin Blanc

Ernie Els                                                           


Terwijl mannen verschillende dromen kunnen dromen, worden ze gedreven door dezelfde zoektocht:  streven, discipline en betrokkenheid om hun doel bereiken tot in de perfectie.

Ernie Els is één van de meest herkenbare gezichten in de golfsportwereld en brengt die kwaliteiten in zijn wijnen. Als  één van de grootste ambassadeurs van Zuid-Afrika koos hij Stellenbosch uit om zijn wijnen te produceren. De wijnkelders op het estate werden voorzien van de meest moderne snufjes, technieken en materialen om voortreffelijke wijnen te produceren


Het idee om topwijnen te maken, werd geboren uit een jarenlange vriendschap tussen Ernie en Jean Engelbrecht, eigenaar van Rust en Vrede.

In 1999 startten Ernie Els en Jean Engelbrecht dit wijndomein en openden in 2004  de nieuwe Ernie Els Winery op de hellingen van de Heldenberg. Zijn focus, discipline en toewijding vormen de basis van zijn succes, en deze factoren zijn duidelijk terug te vinden in zijn zoektocht om premiumwijnen te produceren. Samen met de bekroonde wijnmaker Louis Strydom produceerden ze in 2000 een klassiek Bordeaux blend onder het Ernie Els label.

De druiven zijn afkomstig van de wijngaarden met een totale oppervlakte van 72ha gelegen rond het domein.


Meer info kan U terugvinden op de volgende video

Het idee om topwijnen te maken, werd geboren uit een jarenlange vriendschap tussen Ernie en Jean Engelbrecht, eigenaar van Rust en Vrede.

In 1999 startten Ernie Els en Jean Engelbrecht dit wijndomein en openden in 2004  de nieuwe Ernie Els Winery op de hellingen van de Heldenberg. Zijn focus, discipline en toewijding vormen de basis van zijn succes, en deze factoren zijn duidelijk terug te vinden in zijn zoektocht om premiumwijnen te produceren.

Samen met de bekroonde wijnmaker Louis Strydom produceerden ze in 2000 een klassiek Bordeaux blend onder het Ernie Els label.

De druiven zijn afkomstig van de wijngaarden met een totale oppervlakte van 72ha gelegen rond het domein. Waar Engelbrecht voornamelijk geïnspireerd was door de syrah-druif, is Els vooral gek op bordeaux-druiven

Naast zijn uitgelezen topwijnen produceert Ernie eveneens zijn paradepaardjes en instapwijnen onder het Big Easy label met zijn Big Easy Red (Syrah, Cabernet en Petit Verdot) en Big Easy White.Meer info  kan U terugvinden op onderstaande videos van  Ernie Els wines - view from drone - atmospheric video
Alcohol : 14 %

pH :

Type : rood

Druif : cabernet sauvignon, merlot, malbec, petit verdot,           cabernet franc

Stijl :  droog

Volheid :  vol

Afsluiting : kurk

Estate Signature

Alcohol : 15 %

Ph : 3.77

Type :  rood

Druif : cabernet sauvignon,  shiraz, merlot, malbec,  petit           verdot, cabernet franc

µStijl :  droog,

Volheid :  vol

Afsluiting :  kurk

Proprietor’s blend

  onze selectie

Big Easy

- Chenin Blanc

- Big Easy Red

- Rose

Ernie Els

- Estate Signature

- Proprietor's Blend  prijzen 

Alcohol :  13,1 %

Ph : 3.38

Type : rose

Druif : cabernet sauvignon - cinsault

Stijl :  droog

Volheid :  licht

Afsluiting :  draaistop

Big Easy Rosé

Wijnlijst Zuid Afrika Wijnlijst andere landen Andere producten Exclusieve cuvees Kadotip  Wijn bestellen Home