Home Wijngebieden   Info Nieuws Onze producten   Degustaties   Prijslijst Contacteer ons   Wijn bestellen  

Bonsella CommV Oude baan, 34  9280 Lebbeke - BTW: BE  0839.838.272 - e-mail: info.bonsella@gmail.com       Algemene voorwaarden

Privacyverklaring


BONSELLA

The Stellenbosch Reserve           


Stellenbosch is de geboorteplaats en de thuisbasis van veel van Zuid-Afrika's grootste leiders, intellectuelen, kunstenaars, wetenschappers, sporters en wijnmakers.Het is een unieke stad, het centrum van een goed glas wijn, de academische wereld en cultuur in Zuid-Afrika. Het onderscheidt zich door de dramatische bergkammen die de stad wiegen.

Jean Engelbrecht’s vrienden -Dillie Malherbe en Jannie Durand - kwamen in 2005 met een idee om een wijn die niet alleen alles wat Stellenbosch heeft zou belichamen, maar ook hulde zou brengen aan deze grote stad.  Vanaf de eerste jaargang in 2006, werd de wijn, gemaakt van een mix van verschillende druivensoorten van elke vintage, bekend als Stellenbosch Ridge.

Naar Jean Engelbrecht’s mening is geen portfolio compleet zonder een Bordeaux-stijl blend en werd vanaf de oogst 2009 besloten om deze wijn te produceren als een Bordeaux blend, die sinds de vintage 2012 onder The Stellenbosch Reserve Vanderstel beschikbaar gesteld wordt. Met de vintage 2016 werd een witte wijn als The Stellenbosch Reserve Moederkerk als een hommage aan Stellenbosch en haar rijke erfgoed. op de markt gebracht.


                                                         

  onze selectie


- Moederkerk chardonnay

- Vanderstel
Alcohol : 14,8 %

Ph :  3.57

Type : wit

Druif :  chardonnay

Stijl : droog   

Volheid :  vol

Afsluiting :  kurk

Moederkerk chardonnay

Alcohol :  1

Ph:  

Type :  

Druif :  

Stijl :  

Volheid :  

Afsluiting :  

 

  prijzen 

Alcohol : 15 %

Ph :

Type : rood

Druif : cabernet sauvignon, merlot, petit verdot, malbec

Stijl :  Bordeaux - droog

Volheid :  vol  

Afsluiting : kurk

Vanderstel

Wijnlijst Zuid Afrika Wijnlijst andere landen Andere producten Exclusieve cuvees Kadotip  Wijn bestellen Home