Tempus Two winery in Hunter Valley
Het merk werd bij de opstart vernoemd naar de weg waar McGuigan winery was gevestigd, Hermitage Road. Lisa kocht toen topdruiven uit verschillende delen van Australië en liet haar wijnen maken door de junior wijnmaker, Sarah-Kate Dineen.
Lisa ging vervolgens samen met haar werknemer Veronica Lourey, een oud klasgenootje, naar Sydney om haar wijnen te verkopen en liet de bedrijfleiders weten dat ze de wijnen gedurende 12 maanden exclusief konden verkopen in hun wijken. Deze verkoopstrategie verliep goed en binnen 9 maanden was haar hele voorraad verkocht.
De Franse overheid eiste kort nadien dat ze de naam Hermitage Road zou veranderen en samen met Veronica bedachten ze de naam 'Tempus Two' wat 'Tweede Keer' betekent.
Lisa McGuigan leidt vanuit een nieuw wijnhuis, gebouwd tegenover het bedrijf van haar vader, Tempus Two, één van de exclusiefste en gespecialiseerde wijnmakerijen van Australië.
Tempus Two produceert unieke Australische wijnen met zeer onderscheidende presentatie. De wijnen zijn een groot internationaal succes, wonnen zowel voor uitstraling als kwaliteit vele onderscheidingen. Hun wijnen worden onder andere gemaakt van een aantal smaakmakende druivenrassen, zoals Viognier, Sangiovese, Tempranillo en Pinot Gris. Het idee voor de tinnen etiketten op de wijnflessen deed ze op tijdens een reis naar Europa.