Home Wijngebieden   Info Nieuws Onze producten   Degustaties   Prijslijst Contacteer ons   Wijn bestellen  

Bonsella CommV Oudebaan, 34  9280 Lebbeke - BTW: BE  0839.838.272 - e-mail: info.bonsella@gmail.com       Algemene voorwaarden

Privacyverklaring


BONSELLA

Domaine de l’Arjolle - Languedoc


De Côtes de Thongue is gelegen tussen Montpellier en Béziers in de Languedoc regio. Dit gebied kent een warm Mediterraan klimaat, dat getemperd wordt door de koelende invloed van de Middellandse Zee. Deze omstandigheden zorgen voor rijpe druiven met frisse zuren, die in de handen van hun goede wijnmaker mooie, gebalanceerde kwaliteitswijnen opleveren.


De broers Prospère en Louis-Marie Teisserenc stichten dit domein in 1974. Bijna onmiddellijk herplanten ze hun wijngaarden met Cabernet SauvignonMerlot en Sauvignon Blanc en  bottelen ze er hun eerste wijnen in 1978.


In 1982 ontfermen ze zich over de wijngaarden van het Château de Margon in een hoger  gelegen dorp. De druiven van deze mooie wijngaarden worden gebruikt om de wijnen te maken die Bordeaux voor ogen heeft voor de rode wijn, Bourgogne voor de witte wijn en Provence voor de rosé. Hiermee ziet hun gamma Maestria het levenslicht. In 2018 herdopen ze het Maestra gamma tot Echappée Gourmande.

De bekroning van hun idee - vriendschap, vreugde en welzijn - dat ze voor ogen hadden met deze wijnen vormen de steunpilaren van hun gamma.  
Alcohol :  13,5 %

Ph :

Type : rood

Druif : merlot, cabernet

Stijl :  

Volheid :  vol

Afsluiting :

Rouge

Alcohol :  %

Ph :

Type :wit

Druif : chardonnay

Stijl :  

Volheid :  vol

Afsluiting : kurk

Chardonnay

Alcohol : 12,5 %

Ph :

Type :  rosé

Druif : grenache noir, syrah

Stijl :  droog

Volheid :   

Afsluiting : kurk

Rosé

  onze selectie

Echappée Gourmande

- Chardonnay

- Rosé

- Rouge


  prijzen 
Wijnlijst andere landen Wijnlijst Zuid Afrika Andere producten Exclusieve cuvees Kadotip  Wijn bestellen