Home Wijngebieden   Info Nieuws Onze producten   Degustaties   Prijslijst Contacteer ons   Wijn bestellen  

Bonsella CommV Oude baan, 34  9280 Lebbeke - BTW: BE  0839.838.272 - e-mail: info.bonsella@gmail.com       Algemene voorwaarden

Privacyverklaring


BONSELLA

Alcohol :  14 %

Ph : 3.56

Type : rood

Druif : pinotage

Stijl :  droog

Volheid :   medium

Afsluiting : draaistop

La Capra Pinotage

Fairview -  La Capra


Fairview is een 300 hectare boerderij op de zuidwestelijke hellingen van Paarl Berg, in het hart van het meest historische gedeelte van de Cape wijngebied, met uitzicht op de fameuze en indrukwekkende Tafelberg. Fairview behoort ontegensprekelijk tot één van de topproducenten van Zuid-Afrika.


Charles Back, eigenaar en wijnmaker, is een gedreven man met visie die barst van inspiratie en nieuwe ideeën en daardoor regelmatig met interessante verrassingen komt.

Charles heeft naast het Goats do Roam wijnbedrijf met La Capra een andere label dat geproduceerd wordt door Fairview.

Het La Capra assortiment bestaat uit negen afzonderlijke cepagewijnen. Het La Capra gamma biedt de mogelijkheid om voor een goede prijs wijnen te kopen van de Fairview kelder.


De wijnen in het assortiment worden geproduceerd in een stijl die nadruk legt op de kenmerkende van elke druivensoort, met zachte eiking op de rode wijn  complexiteit toevoegen, zonder afbreuk te doen aan de stijl. Het assortiment bestaat uit Sauvignon Blanc, Chenin Blanc, Chardonnay en Viognier en Shiraz, Pinotage, Cabernet Sauvignon, Merlot en Malbec.

Er waren vele invloeden in de ontwikkeling van het La Capra merk, die allemaal impact hadden op Fairview. Er is een sterke muzikale invloed uit de Balkan, waarbij de viering van het leven en de herkomst een prominente plaats innemen. Bij La Capra draait alles om het delen en vieren met vrienden, oude en nieuwe. Het gaat om een ​​luchtige en gezellige benadering van het leven en het La Capra label toont de verschillende elementen die het merk omvat.


Van de eigenzinnige geiten op de Fairview boerderij naar de geproduceerde kaas in de Fairview Vineyard kaasmakerij. Het  La Capra-label  neemt deze verschillende elementen op en presenteert deze op een leuke,  interessante manier, bedoeld om de aandacht van de consument te vatten.  Het La Capra-label creëert aandacht door de alternatieve benadering voor zijn wijnverpakkingen.
Het La Capra merk wordt ondersteund door het jaarlijkse La Capra festival, dat in september in Fairview wordt gehouden sinds 2010. Het weekend evenement hoort een unieke muzikale viering van de lente te zijn, omdat de wijnstokken beginnen uit te lopen en de jaarlijkse komst van de baby geiten die rond begin te lopen op de boerderij. Het festival brengt de verschillende aspecten samen die de kern van het La Capra merk vormen, van goed eten, goede wijnen, opzwepende muziek,  familie en vrienden.


Alcohol :  14 %

Ph : 3.53

Type : wit

Druif : sauvignon blanc

Stijl :  droog

Volheid :  medium

Afsluiting : draaistop

La Capra Sauvignon Blanc

  onze selectie

- Bouquet Fair

- Pinotage

- Sauvignon Blanc


  prijzen 

Alcohol :  14 %

Ph : 3,43

Type : wit

Druif : Viognier, Muscadel de Frontignan, Chenin Blanc en Roussanne

Stijl : half zoet

Volheid :  vol

Afsluiting : draaistop

La Capra Bouquet Fair

Wijnlijst Zuid Afrika Wijnlijst andere landen Andere producten Exclusieve cuvees Kadotip  Wijn bestellen Home