Home Wijngebieden   Info Nieuws Onze producten   Degustaties   Prijslijst Contacteer ons   Wijn bestellen  

Bonsella CommV Oudebaan, 34  9280 Lebbeke - BTW: BE  0839.838.272 - e-mail: info.bonsella@gmail.com       Algemene voorwaarden

Privacyverklaring


BONSELLA
Bestel relatiegeschenk Home

Creation wijn en chocolade pakket


Het team van Creation Wines heeft zijn beroemde Paradoxical Wine and Chocolate Pairing opnieuw gelanceerd. Bij Creation hebben ze de uitdaging om chocolade met wijn te paren geaccepteerd. Het uitgangspunt is dat in plaats van de chocolade zelf te combineren met wijn, de chocolade dient als een vat doordrenkt met levendige smaakprofielen om de smaken in de wijn te verhogen.  


Als het gaat om wijnarrangementen is het motto van Creation "wat samen groeit, gaat samen" en daarom was de keuze om samen te werken met meester-chocolatier Richard von Geusau uit het naburige Greyton een natuurlijke keuze. Onderscheidende kenmerken van zijn chocolaatjes zijn het hoge cacaogehalte en de afwezigheid van kunstmatige smaakstoffen en plantaardige vetten.

Alleen de beste grondstoffen zijn afkomstig van het Afrikaanse continent en net als de wijnen van Creation zijn alle chocolaatjes veganistisch. Deze combinatie van wijn en chocolade bestaat uit vier bekroonde Creation-wijnen gecombineerd met vier handgemaakte Von Geusau-chocolaatjes.

Met dit pakket kan u met zes personen genieten van een  leuke wijn en chocolade ervaring.


Creation Sauvignon Blanc - Passie

Om het smaakprofiel van de wijn prachtig te versterken, heeft deze chocoladereep met heerlijke aroma’s en smaken van granadillapulp en cacaoboter. Heerlijke in ballans!


Creation  Rosé - Chemie

Opmerkelijk  is de visuele impact van deze chocolade: de cacaobonen die worden gebruikt, zijn van nature roze van kleur en passen bij de delicate tint van deze rosé. Aanhoudende kardemom en subtiele bessentonen gaan naadloos samen met de voortreffelijk geparfumeerde Rosé.


Creation Pinot Noir - Charisma

Heldere framboos, cacaoboter en een vleugje rozenthee vormen een prachtige aanvulling op de beroemde Creation Pinot Noir. De textuur van de chocolade, dankzij de fijngemalen rozenthee, dient om de zijdezachtheid van de wijn te accentueren.


Creation Syrah- Grenache - Weerklank

De 60% pure chocolade met pikante zoethoutwortel past perfect bij de intense smaken van rijpe pruimen, zwarte peper, tapenade en umami in de wijn. Bovendien is de zoethoutwortel supergezond en rustgevend voor het centrale zenuwstelsel en de stembanden.Creation pakket : 55 Euro per pakket (*)

 (*) exclusief verzendingkosten