Home Wijngebieden   Info Nieuws Onze producten   Degustaties   Prijslijst Contacteer ons   Wijn bestellen  

Bonsella CommV Oude baan, 34  9280 Lebbeke - BTW: BE  0839.838.272 - e-mail: info.bonsella@gmail.com       Algemene voorwaarden

Privacyverklaring


BONSELLA Eindejaargeschenk

Bonsella biedt u de mogelijkheid om naar eigen wens uw eindejaargeschenk - 100% op maat - samen te stellen.

Dus geen standaard voorverpakte geschenkdozen met daarin wijn waar u en uw relatie niet op zitten te wachten.

U kiest uit ons gamma de gewenste wijn(en) en wij verpakken deze in een luxe 2 flessen of 3 flessen verpakking.

Zend ons uw voorkeur per e-mail naar info@bonsella.be en u ontvangt van ons een voorstel op maat. 


 2 x Graham Beck Brut  N/V


Bij het de aanstelling van President Obama werd de Graham Beck Brut N/V Mcc geserveerd aan alle genodigden.

Deze vonkelwijn an Chardonnay en Pinot Noir wordt op de Méthode Cap Classique gemaakt die overeenkomt met de identieke productiewijze bij de grootste champagnehuizen in Frankrijk


2 flessen eenheidsprijs : 40 €


The Fishwives Club wines

U kan een combinatie naar keuze maken uit hun witte Chardonnay,  Sauvignon Blanc,  

Pinotage Rosé of  hun rode Merlot wijnen


2 flessen eenheidsprijs : 22,50 €


3 flessen eenheidsprijs : 32 €


Lace by Almenkerk in luxe verpakking


De Lace wijnen ontvingen meerdere bekroningen bij internationale competities o.a. Concours Mondial de Bruxelles, Veritas,

Decanter, IWSC, enz.  

U kan een combinatie naar keuze maken van Lace Sauvignon Blanc, Lace Rosé en Lace Vineyard Red blend.  


2 flessen eenheidsprijs : 29,50 €


3 flessen eenheidsprijs : 42 €

Voorbeelden in eindejaargeschenk

Bestel eindejaargeschenkHome

Bellingham’s Homestead


In de vallei van Franschhoek, genesteld tussen uitlopers van het Groot Drakensteingebergte, ligt de Homestead van Bellingham. De Homestead serie is een eerbetoon aan een voortdurend streven om het telkens nog beter te doen, te innoveren en voor elk van de meest interessante druivenrassen het beste herkomstgebied te vinden.  

Wijnmaker Niël Groenewald is een bevlogen mens, compromisloos in zijn visie op  het maken van wijn. Zijn stijl is heel klassiek, vol respect voor die tradities die door de tijd hun waarde hebben bewezen, maar wel op gepaste wijze gebruikmakend van eigentijdse wijntechnologische kennis en inzichten.  


Alleen perfect rijpe druiven, met het voor het respectievelijke druivenras karakteristieke smaakprofiel komen in aanmerking en resulteren in een reeks wijnen die uitblinken in verscheidenheid


Homestead luxeverpakking omvat volgende topwijnen

(1 wit + 2 rood) :

39,50 € per 3 flessen verpakking
Eenheidsprijs : 42 €


 


 Graham Beck’s Brut NV in magnum


Deze allround en uiterst veelzijdig bubbelwijn  van Graham Beck, vervaardigd uit een selectie van de klassieke MCC rassen, Pinot Noir en Chardonnay, geniet alom bekendheid om zijn productie volgens de Méthode Cap Classique die gestoeld gaat op de traditionele manier om schuimwijn te produceren.

Beide variëteiten werden met de hand geplukt : Chardonnay bij 18-19,5 ° B  en zorgt voor fruit en elegantie en Pinot Noir bij 18,5-20 ° B die op zijn beurt zorgt voor complexiteit en duur van smaak.

In de kelder worden de trossen  op hun geheel in elkaar gedrukt om fractioneel herstel te realiseren. De sappen van beide druivenrassen worden apart gefermenteerd. Daarna worden ze met elkaar gemengd, op flessen getrokken en blijven dan voor 15 tot 18 maanden effectief op fles gisten.

Licht gistachtige aroma's en secundaire tonen van kalkachtig vers fruit op de neus met rijke romige complexiteit in de mond. De uitzonderlijk fijne mousse draagt ​​frisheid en finesse.

Deze wijn belichaamt de inzet en passie van het maken van wereldklasse Methode Champenoise stijl wijnen en Sinds de entourage van president Obama deze Mcc ontdekte is het alvast een bestseller voor alle gelegenheden.


Eenheidsprijs: 40,90 €                                                                                                                                                                                        


Allegro luxe wijnpakket

 

Dit pakket in luxeverpakking omvat volgende topwijnen

 (1 wit + 2  rood) :

65 € per verpakking

Diva 1 luxe wijnpakket

 


Dit pakket in luxeverpakking omvat volgende Platters’ 5 sterren topwijnen (1wit + 1rood) :
50 € per verpakkingDiva 2 luxe wijnpakket


Dit pakket in luxeverpakking omvat volgende topwijnen (1wit + 1rood) :
55 € per verpakking

De Toren pakket

 


Dit pakket in luxeverpakking omvat volgende topwijnen van wijndomein De Toren in Stellenbosch (2 rood) :
52 € per verpakking

The Stellenbosch Reserve pakket

 

Dit pakket in luxeverpakking omvat volgende topwijnen

(1 wit en 1 rood) :
34 € per verpakking

Vinoneers Orpheus & The Raven wijnpakket


De Vinoneers Orpheus en de Raven wijnen zijn het resultaat van een unieke samenwerking tussen Etienne Louw, wijnmaker van Alydgedacht en entrepreneur Brenden Swartz (Bravo-design).

Tot de unieke kenmerken van de Vinoneers Chenin Blanc 2018, zijn de druiven waaruit deze wijn  gemaakt werd. De 42-jarige bush wijnstokken liggen aan de T-splitsing tussen Tygerberg Valley  en Race Course in Durbanville, nabij Kaapstad. De wijn onderging spontane melkzuurvergisting in het vat, waarna het op de moer werd gelaten zonder zwavel toevoeging gedurende 12 maanden. Gerijpt voor een totaal van 17 maanden in Franse eiken en  gebotteld in in een beperkt aantal flessen.


De Vinoneers Orpheus en de Raven n°42 vintage 2015 is de tweede wijn van de Vinoneers.  Deze rode blend van Pinot Noir en Pinotage viert het erfgoed en de oorsprong van Pinotage. Fruit uit terroir-specifieke wijngaarden, die de cultivar complimenteert, werd met de hand geplukt om te combineren tot een uiterst prachtig complexe en goed gestructureerde wijn. De druiven werden gesyncineerd en werden gedurende 18 maand apart in eiken vaten (50% nieuw) gescheiden voordat deze vermengd en gebotteld werden. Deze wijn heeft een verzadigde donkere kastanjebruine kleur. Heeft zeer onthullende aroma’s met een kern van zwarte kersen en bramen gelaagd met kruiden en specerijen. De smaak is soepel met een rustiek element en duidelijke zwarte peper toetsen.


De Vinoneers Orpheus en de Raven n°7 vintage 2018 is de derde wijn in dit pakket van de Vinoneers. Gemaakt van geselecteerde Pinotage druiven van 7 verschillende locaties, waaronder Durbanville, Botteraly, Jonkershoek, Simonsberg en Papegaaiberg. Er werd telkens een nieuw en een tweede vulling van de wijn van elke locatie gemaakt en afzonderlijk gerijpt gedurende 18 maanden voordat de inhoud werd gemengd en gebotteld. Er werden slechts 4200 flessen geproduceerd. De overheersende indruk is jeugdigheid en levendigheid. Een goed voorteken voor het verouderingspotentieel.
Eenheidsprijs van 75 € voor serie van 3 unieke genummerde flessen (beperkte voorraad)                                                                                                                                                                                                                                                                         


Creation Reserve wijnpakket


Het Creation Reserve wijnpakket is een uitgelezen selectie van 3 topwijnen van dit prestigieuze wijnhuis.


Creation Reserve Chardonnay wordt gemaakt van druiven uit één enkele wijngaard. Deze wijn heeft levendige aroma's van vers grapefruit en geurige appel die zich mengen met een vleugje honing en een snuifje kaneel. Deze komen terug in het o zo zuivere en pure gehemelte waar boterachtige nuances prachtig in balans worden gebracht door de karakteris-tieke Creation-mineraliteit als een kenmerk van frisheid en finesse.


Creation Reserve Pinot Noir heeft aroma’s van glanzende granaatappel met een uitnodigend boeket van kruiden - peperkorrels en kruidnagel - aangevuld met een delicaat vleugje gedroogde abrikoos.

Zacht en toch complex in de mond met laagjes gedroogd fruit die zich vermengen met toetsen van framboos en pikante kruiden. Een aanhoudende wijn met soepele tannines om een uitstekend rijpingspotentieel te garanderen


Creation Reserve Syrah is intens donker van kleur - bijna zwart; de rand een aureool in fuchsiatinten.  

Een rijkelijk aromatische wijn die indruk maakt met marasquinkers en zongedroogde perzik die harmoniëren met hartige zwarte olijven en aanhoudende specerijen zoals kaneel en kruidnagel om een ​​wijn van grote complexiteit te bieden. Heerlijk rijp in de zijdezachte smaak, maar toch met levendige mineraliteit voor opwindende complexiteit.

Aanhoudende echo’s van geurige rozen-blaadjes, anijs en kruidnagel dragen bij aan de allure. Een pure Syrah, die trots zijn herkomst weerspiegeltEenheidsprijs van 81 € voor deze 3 Creation Reserve flessen                                                                                                                                                                                                                                                                         


Almenkerk Flemish Masters wijnpakket


De Vlaamse Meesters 2017 & 2018 zijn twee authentieke wijnen in het assortiment van Almenkerk wijnen.

Deze wijnen zijn Almenkerk’s eerbetoon aan cultuur en erfgoed. Met hun wortels in Elgin en hun wijnreis van bijna 20 jaar begon het verhaal van de familie Almenkerk ooit in Vlaanderen. Vlaanderen is verweven in het kunsttapijt, architectuur, voedsel, literatuur en eeuwen van oude gebruiken.

Grote kunst is tijdloos, authentiek en heeft een ziel. Zo zijn deze uitzonderlijke wijnen ook klassiek, trouw aan de oorsprong en een uitdrukking van hun wijnmaker Joris. Elk jaar selecteert hij enkel de beste vaten voor de productie van zijn Vlaamse Meesters wat resulteert in een zeer beperkte productie. Deze Syrah-gedreven wijnen zijn echte uitingen van de plaats, terwijl ze gemaakt zijn met alleen druiven van het landgoed en experimentele technieken in de kelder.


The Flemish Masters Vintage 2017 : Pieter Breugel de Oudere is grotendeels verantwoordelijk voor de totstandkoming van het Vlaamse collectieve bewustzijn als hardwerkende maar levensgenieter.


The Flemish Masters Vintage 2018 : Peter Paul Rubens  was een Vlaamse kunstenaar en diplomaat wiens stijl kenmerkend is voor de barokke kunstscène van Noord-Europa.


The Flemish Masters Vintage 2019 : De aanbidding van het Lam Gods, door de gebroeders Van Eyck is een massief, magnifiek altaarpaneek dat in 1432 het levenslicht zag en te bewonderen is in de St. Bavo Kathedraal te Gent.lEenheidsprijs van 70 € voor 2 flessen (beperkte voorraad)