Home Wijngebieden   Info Nieuws Onze producten   Degustaties   Prijslijst Contacteer ons   Wijn bestellen  

Bonsella CommV Oude baan, 34  9280 Lebbeke - BTW: BE  0839.838.272 - e-mail: info.bonsella@gmail.com       Algemene voorwaarden

Privacyverklaring


BONSELLA Eindejaargeschenk

Bonsella biedt u de mogelijkheid om naar eigen wens uw eindejaargeschenk - 100% op maat - samen te stellen.

Dus geen standaard voorverpakte geschenkdozen met daarin wijn waar u en uw relatie niet op zitten te wachten.

U kiest uit ons gamma de gewenste wijn(en) en wij verpakken deze in een luxe 2 flessen of 3 flessen verpakking.

Zend ons uw voorkeur per e-mail naar info@bonsella.be en u ontvangt van ons een voorstel op maat. 


 Book XVll van Expression UNIQUE - De Toren


De meest krachtige wereldwijde partnership in boetiek icoon wijn - expression UNIQUE - is een joint venture om wijnen te produceren in Frankrijk, Oostenrijk en Zuid-Afrika. De eerste wijn in deze reeks is BOEK XVII. De toegewijde wijnmaker Albie Koch en zijn team  van wijndomein De Toren kregen de opdracht om alles te doen voor het realiseren van een ware droom. Ze lieten de tradities van de Zuid-Afrikaanse wijnbouw en wijnbereiding achter zich. Met Gregor Drescher, dé Duitse expert voor de productietechnieken van internationale grote wijnen begrepen ze heel snel dat ze om een échte grote wijn te maken eerst en vooral een zeer oude vaststelling op de meest radicale manier dienden te volgen, zoals deze beschreven werd in het Boek 17 van Plinius de oudere.

Samen hebben ze honderden kleine stapjes gezet  omtrent hun begrip van de productie van een grote wijn.  Met zorg konden ze tot 650 Flessen van BOEK XV11 vintage 2010 maken en vrijgeven in december 2011.  Een geweldige wijn - die deel uitmaakt van de nieuwe wereldwijde collectie van Boutique Icoon wijnen - met een unieke uitstraling .


Zeldzame kansen presenteerden zichzelf  en worden alleen werkelijk  als de ontvanger er klaar voor is ... Plaats uzelf even terug in de tijd, stel  je het begin van de kennis voor van filosofen, wetenschappers en natuuraanhangers.  Neem dat en combineer het met de moderne technologie en beschikbare onderzoekmethodes ... dan krijg je BOEK XVll. Het proces was niet te geloven!


Eenheidsprijs van 216 € voor een unieke genummerde fles (beperkte voorraad)                                                                                                                                                                                                                                                                            Meer info
Magnum topwijnen van de TorenDe Toren is een boutique private wijnkelder, opgericht in 1994 door Emil & Sonette Den Dulk. De Toren ligt op de zonovergoten Polkadraai heuvels met

uitzicht op False Bay, met de prachtige Stellenbosch Mountains als achtergrond.  Dit domein heeft een onweerstaanbare uitnodiging om te genieten van de vijf zintuiglijke genoegens : zicht, gehoor, tast, geur en vooral de smaak van hun vlaggenschip de Fusion V.

De Toren Private Cellar beslaat een totale oppervlakte van 26 Ha. De wijngaarden zijn verdeeld in vijf rode Bordeaux variaties, namelijk Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Malbec en Petit Verdot.

De 1999 vintage “Fusion V", een  door voornamelijk Cabernet Sauvignon gedreven vijf rassen Bordeaux stijl blend ontving een gouden medaille van de IWSC competitie en 90 punten door zowel Parker en Wine Spectator, die  De Toren onmiddellijk  plaatsten onder de elitewijnen van de wereld.

De wijngaarden van de Toren worden perfect onderhouden terwijl de keldertoren een unieke en onderscheidende omtrek biedt. De wijngaard zorgt ervoor dat de druiven niet onderworpen worden aan zware mechanische pompen, maar behandeld worden met zachte, liefdevolle zorg, wat aan de basis van de geheimen van hun succes ligt. De volgende wijnjaren bleven bouwen op die reputatie en verzamelden tal van onderscheidingen. In 2004 werd een Merlot mix van vijf dezelfde druivensoorten tot de kelder toegevoegd. Deze mix werd  "Z" – genoemd,  naar de Zephyr-wind die vaak in de middag over de boerderij waait.


De Toren “Z”  magnum - eenheidsprijs : 69,65 €  (in luxe karton)


De Toren “Fusion V” magnum - eenheidsprijs 82,15 (in houten kistje). 2 x Graham Beck Brut  N/V


Bij het de aanstelling van President Obama werd de Graham Beck Brut N/V Mcc geserveerd aan alle genodigden.

Deze vonkelwijn an Chardonnay en Pinot Noir wordt op de Méthode Cap Classique gemaakt die overeenkomt met de identieke productiewijze bij de grootste champagnehuizen in Frankrijk


2 flessen eenheidsprijs : 40 €


The Fishwives Club wines

U kan een combinatie naar keuze maken uit hun witte Chardonnay,  Sauvignon Blanc,  

Pinotage Rosé of  hun rode Merlot wijnen


2 flessen eenheidsprijs : 22,50 €


3 flessen eenheidsprijs : 32 €


Lace by Almenkerk in luxe verpakking


De Lace wijnen ontvingen meerdere bekroningen bij internationale competities o.a. Concours Mondial de Bruxelles, Veritas,

Decanter, IWSC, enz.  

U kan een combinatie naar keuze maken van Lace Sauvignon Blanc, Lace Rosé en Lace Vineyard Red blend.  


2 flessen eenheidsprijs : 29,50 €


3 flessen eenheidsprijs : 42 €

Voorbeelden in eindejaargeschenk

Bestel eindejaargeschenkHome

Bellingham’s Homestead


In de vallei van Franschhoek, genesteld tussen uitlopers van het Groot Drakensteingebergte, ligt de Homestead van Bellingham. De Homestead serie is een eerbetoon aan een voortdurend streven om het telkens nog beter te doen, te innoveren en voor elk van de meest interessante druivenrassen het beste herkomstgebied te vinden.  

Wijnmaker Niël Groenewald is een bevlogen mens, compromisloos in zijn visie op  het maken van wijn. Zijn stijl is heel klassiek, vol respect voor die tradities die door de tijd hun waarde hebben bewezen, maar wel op gepaste wijze gebruikmakend van eigentijdse wijntechnologische kennis en inzichten.  


Alleen perfect rijpe druiven, met het voor het respectievelijke druivenras karakteristieke smaakprofiel komen in aanmerking en resulteren in een reeks wijnen die uitblinken in verscheidenheid


Homestead luxeverpakking omvat volgende topwijnen

(1 wit + 2 rood) :

39,50 € per 3 flessen verpakking
Eenheidsprijs : 42 €


 


 Graham Beck’s Brut NV in magnum


Deze allround en uiterst veelzijdig bubbelwijn  van Graham Beck, vervaardigd uit een selectie van de klassieke MCC rassen, Pinot Noir en Chardonnay, geniet alom bekendheid om zijn productie volgens de Méthode Cap Classique die gestoeld gaat op de traditionele manier om schuimwijn te produceren.

Beide variëteiten werden met de hand geplukt : Chardonnay bij 18-19,5 ° B  en zorgt voor fruit en elegantie en Pinot Noir bij 18,5-20 ° B die op zijn beurt zorgt voor complexiteit en duur van smaak.

In de kelder worden de trossen  op hun geheel in elkaar gedrukt om fractioneel herstel te realiseren. De sappen van beide druivenrassen worden apart gefermenteerd. Daarna worden ze met elkaar gemengd, op flessen getrokken en blijven dan voor 15 tot 18 maanden effectief op fles gisten.

Licht gistachtige aroma's en secundaire tonen van kalkachtig vers fruit op de neus met rijke romige complexiteit in de mond. De uitzonderlijk fijne mousse draagt ​​frisheid en finesse.

Deze wijn belichaamt de inzet en passie van het maken van wereldklasse Methode Champenoise stijl wijnen en Sinds de entourage van president Obama deze Mcc ontdekte is het alvast een bestseller voor alle gelegenheden.


Eenheidsprijs: 40,90 €                                                                                                                                                                                        


Allegro luxe wijnpakket

 

Dit pakket in luxeverpakking omvat volgende topwijnen

 (1 wit + 2  rood) :

65 € per verpakking

Diva 1 luxe wijnpakket

 


Dit pakket in luxeverpakking omvat volgende Platters’ 5 sterren topwijnen (1wit + 1rood) :
50 € per verpakkingDiva 2 luxe wijnpakket


Dit pakket in luxeverpakking omvat volgende topwijnen (1wit + 1rood) :
55 € per verpakking

De Toren pakket

 


Dit pakket in luxeverpakking omvat volgende topwijnen van wijndomein De Toren in Stellenbosch (2 rood) :
52 € per verpakking

The Stellenbosch Reserve pakket

 

Dit pakket in luxeverpakking omvat volgende topwijnen

(1 wit en 1 rood) :
34 € per verpakking

Vinoneers Orpheus & The Raven wijnpakket


De Vinoneers Orpheus en de Raven wijnen zijn het resultaat van een unieke samenwerking tussen Etienne Louw, wijnmaker van Alydgedacht en entrepreneur Brenden Swartz (Bravo-design).

Tot de unieke kenmerken van de Vinoneers Chenin Blanc 2018, zijn de druiven waaruit deze wijn  gemaakt werd. De 42-jarige bush wijnstokken liggen aan de T-splitsing tussen Tygerberg Valley  en Race Course in Durbanville, nabij Kaapstad. De wijn onderging spontane melkzuurvergisting in het vat, waarna het op de moer werd gelaten zonder zwavel toevoeging gedurende 12 maanden. Gerijpt voor een totaal van 17 maanden in Franse eiken en  gebotteld in in een beperkt aantal flessen.


De Vinoneers Orpheus en de Raven n°42 vintage 2015 is de tweede wijn van de Vinoneers.  Deze rode blend van Pinot Noir en Pinotage viert het erfgoed en de oorsprong van Pinotage. Fruit uit terroir-specifieke wijngaarden, die de cultivar complimenteert, werd met de hand geplukt om te combineren tot een uiterst prachtig complexe en goed gestructureerde wijn. De druiven werden gesyncineerd en werden gedurende 18 maand apart in eiken vaten (50% nieuw) gescheiden voordat deze vermengd en gebotteld werden. Deze wijn heeft een verzadigde donkere kastanjebruine kleur. Heeft zeer onthullende aroma’s met een kern van zwarte kersen en bramen gelaagd met kruiden en specerijen. De smaak is soepel met een rustiek element en duidelijke zwarte peper toetsen.


De Vinoneers Orpheus en de Raven n°7 vintage 2018 is de derde wijn in dit pakket van de Vinoneers. Gemaakt van geselecteerde Pinotage druiven van 7 verschillende locaties, waaronder Durbanville, Botteraly, Jonkershoek, Simonsberg en Papegaaiberg. Er werd telkens een nieuw en een tweede vulling van de wijn van elke locatie gemaakt en afzonderlijk gerijpt gedurende 18 maanden voordat de inhoud werd gemengd en gebotteld. Er werden slechts 4200 flessen geproduceerd. De overheersende indruk is jeugdigheid en levendigheid. Een goed voorteken voor het verouderingspotentieel.
Eenheidsprijs van 75 € voor serie van 3 unieke genummerde flessen (beperkte voorraad)