Home Wijngebieden   Info Nieuws Onze producten   Degustaties   Prijslijst Contacteer ons   Wijn bestellen  

Bonsella CommV Oude baan, 34  9280 Lebbeke - BTW: BE  0839.838.272 - e-mail: info.bonsella@gmail.com       Algemene voorwaarden

Privacyverklaring


BONSELLA
Bestel relatiegeschenk Home

Encierra wijnkado


Encierra is Spaans voor omsluiting.  Alhoewel de familie Eyzaguirre-Echenique, die van oorsprong uit Spaans Baskenland kwam, reeds wijn maakten in deze unieke regio op hun wijnbedrijf Los Vascos sinds 1765, beslisten zij om in 2000 Encierra te stichten met de intentie om unieke wijnen met expressie in beperkte productie ta maken. Ze gebruiken hiervoor enkel druivenvariëteiten die het best groeien op hun terroir.


Viña Los Vascos werd als pionier van kwaliteit en reputatie uit Chili  zo succesvol in hun positionering op de internationale markt in de jaren zeventig dat ze in 1988 een ‘joint venture’ aangingen met de bekende Franse wijnmakers van Les Domaines Barons de Rothschild (Lafitte). De druiven op de plantages van Viña San Diego de Puquillay ondergaan een rigoureus selectieproces om te kiezen welke gebruikt worden in de beperkte productie van 24.000 flessen die het Encierra-label dragen.


Het oogstproces wordt handmatig uitgevoerd waarbij er speciale aandacht wordt besteed aan de rijpheid van elke variëteit.Encierra pakket : 72 Euro per pakket (*)

 (*) exclusief verzendingkosten


 Dit pakket in houten kistje omvat volgende wijnen :


1 x Encierra Vineyard Estate 2012


1 x Encierra Vineyard Estate 2013


1 x Raices de Encierra 2014