Home Wijngebieden   Info Nieuws Onze producten   Degustaties   Prijslijst Contacteer ons   Wijn bestellen  

Bonsella CommV Oudebaan, 34  9280 Lebbeke - BTW: BE  0839.838.272 - e-mail: info.bonsella@gmail.com       Algemene voorwaarden

Privacyverklaring


BONSELLA

Ferro 13 Old Vermouth di Torino


Deze amberkleurige oude vermout van Ferro 13 verbergt een dubbele waarheid die bestaat uit vriendschap en herinneringen. Een dynamische en veelzijdige vermout, attent en impulsief, die voortdurend in ontwikkeling is.

Wordt voornamelijk gemaakt van Pinot Nero druiven die geteeld werden tussen Veneto, Friuli en Lombardije. De ontmoeting met Artemisia vindt plaats in Piemonte.


Met een alcoholpercentage van 17,0% is deze vermout aristocratisch van aard. De Pinot Nero en Sauvignon Blanc druiven werden geoogst en gevinifieerd in Bourgondische stijl. Ze bleven lange tijd in contact met de gisten voordat ze veranderde in vermout verandert. De oude Piemontese kunst om Artemisia absinthum samen met andere kruiden en wijn te doseren, laat toe dat het mengsel lang uitrust voordat deze gebotteld werd.


Klein rood fruit met o.a. aroma van citrus en een subtiele kruidigheid maken een elegante vermout om zowel soepel te drinken alsook om geweldige cocktails te verrijken.


Uitstekend als aperitief of in cocktails te gebruiken, heerlijk bij chocoladeganache.
Nu verkrijgbaar bij Bonsella ! 


 


 Eenheidprijs : 25,85 Euro per fles