Home Wijngebieden   Info Nieuws Onze producten   Degustaties   Prijslijst Contacteer ons   Wijn bestellen  

Bonsella CommV Oude baan, 34  9280 Lebbeke - BTW: BE  0839.838.272 - e-mail: info.bonsella@gmail.com       Algemene voorwaarden

Privacyverklaring


BONSELLA


Vier de zomer, vrienden en alle dingen kleuren roze op Nationale Rosé-dag !

De tweede zaterdag van de maand juni  werd uitgeroepen tot nationale Rosé-dag, zodat u met ontspannen genot kan genieten van de grootste roze drank die bij mens en dier bekend staat.


Er zijn weliswaar niet veel personen die een excuus nodig hebben om een ​​frisse fles roséwijn te openen, maar er zijn geweldige ideeën om deze dag om te toveren in een leuke en gedenkwaardige gelegenheid. Of u nu liever uw rosé  zoet of droog, diep roze of meer oranje wilt, geniet van een glas van deze perfecte zomerse sipper.

De Nationale Rosé Dag dwingt onze wijndrinkende vleugels te spreiden en van iets anders te genieten. Dus vertak en leef een beetje! Je zult er trouwens geen spijt van krijgen.

Rosé is waarschijnlijk de oudste bekende wijnsoort, die teruggaat tot 600 vóór Christus. Rosé-wijnen zijn over het algemeen gemaakt van rode druiven en zijn zeer veelzijdige wijnen die vele soorten gerechten aanvullen. Rosé is merkelijk lichter dan rode wijn en ietwat dieper dan witte wijn. De roze kleur van roséwijn hangt af van de periode dat de schil in contact blijft met het sap, ook bekend als maceratie. Vier National Rosé Day door een fles Rosé-wijn bij uw maaltijd te nuttigen of gewoon vrienden uit te nodigen voor lichte hapjes of tapas en te genieten van elkaars gezelschap.


De Nationale Rosé Dag draait helemaal om mooi in het roze zijn. Ga helemaal uit op het rooskleurige front door verschillende roos getinte gerechtjes op te dienen ! En zorg er natuurlijk voor dat je heerlijke roséwijn in je glazen serveert !
Verzamel je vrienden en ontdek samen de rosé-wijnrevolutie. Raadpleeg ons voor aanbevelingen over een scala aan rosé-wijnen naar smaak. Serveer met een verscheidenheid aan kazen en andere snacks en vind je nieuwe favoriet.
Experimenteer met rosé cocktails. Ongeacht de gelegenheid, het eten of de smaak van de drinker, rosé heeft iets om iedereen aan het lachen te brengen. Die flexibiliteit strekt zich uit tot zijn mengbaarheid door de cocktailshaker te nemen en te testen.

Rosé wijnen zijn een geweldige aanvulling bij de zomerse BBQ op gegrild vlees en groenten! Deze wijn is er in vele soorten, dus er is er zeker een die perfect bij je favoriete maaltijd past.
Nationale Rosé Dag is de perfecte gelegenheid om de schoonheid in het leven en in uw glas te waarderen !

Rosé is mooi en herinnert ons eraan dat het leven vol zit met kleine momenten van schoonheid.


In Zuid-Afrika produceren ze verrassend weelderige rosés. Ze kunnen onvoorspelbaarder en uniek zijn, dus als je tussen rosé-liefhebbers loopt, probeer dan deze zomer de volgende rosé-wijnen eens.


Almenkerk's Lace Rosé gemaakt van Cabernet Sauvignon druiven  of de AA Secateurs Rose, een blend van Cinsault, Shiraz en Grenache noir druiven.

Graham Beck heeft de prachtige Gorgeous wijn gemaakt van Pinot Noir en Chardonnay. Als alternatief kunt u genieten van hun uitstekende bubbels met name hun Brut Rosé Méthode Cap Classique.

Van de Pinotage-druif hebben we naast een lichte Beach House Rosé of Oude Kaap Rosé, een uitstekende Berry Bush Rosé uit de Bellingham's Tree Range, The fishwives Club Pinotage Rosé en Warwick's First Lady Rosé. De Kaapse Leeuw Rosé is een blend van Chenin Blanc en Pinotage, terwijl Oudeskip Rosé gemaakt werd van Cinsault druiven.

Als je genoeg hebt van deze rosés uit dit deel van de wereld, gaan we naar het warme klimaat van Argentinië, waar Susanna Balbo, één van Mendoza's belangrijkste wijnmakers, de lievelingrassen Malbec naar nieuwe hoogten tilt met haar ongelooflijk verbluffende Crios Rosé. Smaken variëren van licht geroosterd tot karamelachtig en de wijn heeft een licht, maar viskeus mondgevoel. Deze rosé zou zwak in de knieën zijn bij de gedachte aan een enigszins zeldzame biefstuk.
Pink Sin, gemaakt van Zinfandel druiven, is een Chileense rosé geproduceerd door Montgras. Hun Early Harvest Rosé van Zinfandel druiven geteeld op oude wijnstokken is ook niet te versmaden.
In Frankrijk leeft de fantasie van een roséliefhebber. Het is het ding waarvan dromen zijn gemaakt, echt waar. Van Champagne tot Languedoc hebben we een heerlijke Rosé Champagne (Pinot noir, Chardonnay & Pinot Meunier) van Bernard Remy en de Domaine La Grange Classique rosé gemaakt van Cinsault en Mourvèdre druiven, die trouwens goed samengaan met stevige vissen, zoals tonijn, en lichtere gerechten met olijven of een salade Niçoise.

Daarnaast hebben we nu  reeds  van de  famillie Pugibet uit de Languedoc-Roussillon streek hun uitstekende Pink Colomb Bay Pinot Noir 2018.

Probeer eens de roze bubbels uit Spanje met onze Flor de Raim Cava rosé, begeleidend bij tapas met geroosterde paprika's, scherpe manchego-kaas en zoute ansjovis liefdevol gewikkeld rond amandelen. Onze Arzuaga Rosae of Don Jacobo Rosado en de Boca Rose behoren tot onze rosé wijnkeuze uit Spanje.

Elke wijn is uniek en ongebruikelijk op zijn eigen manier. Elk van de flessen fluit "Drink me ... nip me en bewonder me op de Nationale Rosé Dag! "

Ongeacht welk rosé je op 13 juni inneemt, het zal worden genuttigd en genoten, gedeeld met vrienden en familie.


Nationale  Rosé Dag  home pagina  13 juni 2020