Home Wijngebieden   Info Nieuws Onze producten   Degustaties   Prijslijst Contacteer ons   Wijn bestellen  

Bonsella CommV Oudebaan, 34  9280 Lebbeke - BTW: BE  0839.838.272 - e-mail: info.bonsella@gmail.com       Algemene voorwaarden

Privacyverklaring


BONSELLA

Wijnkado voor een jubileum of uw jubileumfeestwijnen ! 


 Bestellen    Naar Home pagina   

Maak een keuze uit onze gemengde wijnverpakkingen voor een jubileum kado of voor een jubileumfeest.

De makkelijkste manier om een uitgelezen wijnselectie aan te bieden als een uniek kado of om een wijnkeuze te maken voor het jubileumfeest !
Elk speciaal geselecteerde gemengde verpakking beschikt over zeer verschillende wijnen zodat u een kans krijgt om na te gaan welke u het meest aanspreekt.

Daarna kan u beslissen van welke wijn(en) u een voorraad wenst aan te kopen. Onze uitzonderlijk goede en gevarieerde sets van heerlijke wijnen zullen u zeker bevallen.


Hier volgt alvast een selectie van topwijnpakketten uit ons gamma .


 


 

 ‘Lady’ Warwick wijnpakket


Norma Ratcliffe wordt vaak aangeduid als 'The First Lady' als één van de eerste vrouwen om wijn te maken in Zuid-Afrika. Norma is de familie matriarch wij het Warwick Estate is hoofdwijnmaker sinds de late jaren 1970 bij Warwick. De eerste vrouw die lid werd van de Kaapse Wijnmakersgilde en de enige vrouw die er aangeduid werd als voorzitter, heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van de Zuid-Afrikaanse wijnindustrie. Uit Warwick’s portfolio selecteerden we de niet op hout gerijpte First Lady Chardonnay en hun White Lady Chardonnay 2014, eind oktober uitgeroepen tot wijn van het jaar met een bekroning van 5 sterren in de Platter’s 2016 wijngids. Uit hun rode wijnengamma selecteerden we hun First Lady Cabernet Sauvignon, The Black Lady Syrah  en The Three Cape Ladies  – een blend van Pinotage, Cabernet Sauvignon en Syrah druiven.


Van het wijnhuis Aaldering selecteerden we hun Lady M, een niet op hout gerijpte pinotage wijn, uitgebracht als ode aan Marianne  Aaldering, welke de puurheid en elegantie van topkwaliteit druiven en het terroir van Stellenbosch uitstraalt. Topwijn met een oogstrelende schoonheid, die men serveert in business klasse op KLM.


Het ‘Lady’ Warwick wijnpakket is als volgt  samengesteld:

                     

First Lady Sauvignon Blanc  


First Lady Chardonnay (unoaked)  


First Lady Cabernet Sauvignon


Blue Lady Cabernet Sauvignon  


Black Lady Shiraz


White Lady Chardonnay


                                           


Eenheidsprijs : 105 Euro per wijnpakket van 3 flessen wit en 3 flessen rood.

 Red’ wijnpakket


Een prijs-kwaliteit selectie uit onze rode topwijnen werd gebruikt om ons “Red’ wijnpakket samen te stellen op basis van hun respectievelijk behaalde score in de Platter’s wijngids. Deze selectie omvat stuk voor stuk pareltjes van topwijnen gemaakt van hun specifiek druivenras, zij het Barbera, Cabernet Sauvignon, Merlot, een typische Bordeaux blend of een andere blend van rode druivenrassen.


Dit wijnpakket is als volgt  samengesteld:


Warwick First Lady Cabernet Sauvignon                      Morgenster  Lourens River Valley

Altydgedacht Barbera                                                      Morgenster Cabernet Sauvignon

Almenkerk Lace Vineyard Blend                                     Ernie Els Big Easy Red


Eenheidsprijs : 90 Euro per wijnpakket van 6 flessen rood.


Indien U echter een specifieke samenstelling van bijvoorbeeld alleen Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinotage, Syrah of een  selectie van bepaalde blendwijnen  uit ons gamma wenst kan U ons contacteren om een specifieke offerte uit te werken.

‘White’ wijnpakket


Een prijs-kwaliteit selectie uit onze witte topwijnen werd gebruikt om ons ‘White’’ wijnpakket samen te stellen op basis van hun respectievelijk behaalde score in de Platter’s wijngids. Deze selectie omvat stuk voor stuk pareltjes van topwijnen gemaakt van hun specifiek druivenras, zij het Chardonnay, Sauvignon Blanc of Viognier.


Dit wijnpakket is als volgt  samengesteld:


Warwick First Lady Chardonnay (unoaked)                Warwick First Lady Sauvignon Blanc

Creation Chardonnay                                                      Ridgeback Viognier

Almenkerk Lace Sauvignon Blanc                                  Warwick White Lady Chardonnay


Eenheidsprijs : 90 Euro per wijnpakket van 6 flessen wit.


Indien U echter een specifieke samenstelling van bijvoorbeeld alleen Chenin Blanc, Sauvignon Blanc, Chardonnay (oaked of unoaked) of Viognier wijnen wenst kan U ons contacteren om een specifieke offerte uit te werken.

‘Lace’ 3 wijnflessen pakket


Prinses Astrid vereerde de Belgische wijnbouwer Joris van Almenkerk met een bezoek tijdens haar eerste economische missie naar Zuid Afrika. Als eerbetoon aan zijn Westvlaamse roots bracht Joris deze Lace selectie met 3 verschillende wijnen op de markt.  De Lace wijnen behaalden op verschillende internationale wijnmanifestaties hoge onderscheidingen.

De Lace Sauvignon Blanc 2016 geeft een uitdrukking van het rijpere fruit in hun wijngaard. De wijn is fruitig en bloemig, maar bezit het keurmerk van de kenmerken van Elgin's koele klimaat De wijn heeft een elegante structuur met pittige toetsen van  paprika, die ondersteund  worden door een kern aan mineraliteit. Uitstekend als aperitief, past bij enig visgerecht en niet te versmaden bij het nuttigen van kaas.

De Lace Rosé 2017 is uniek in zijn soort omdat deze wijn uitsluited gemaakt werd van Cabernet Sauvignon druiven. Fijne aroma’s van frambozen en watermeloen. Levendige fruitsmaken worden aangevuld met een hartige karakter. De wijn is licht houterig. Uitstekend als aperitief, salades, bij koude gerechten, vis, varkensvlees en licht kruidige gerechten

Hun Lace Vineyard Blend 2013 is gemaakt van een mengeling van Merlot, Syrah, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc en Viognier.  Deze blend rijpte gedurende 23 maand op Franse eiken vaten. De neus is verlegen, maar op het gehemelte valt veel sappig  rood fruit.  Het alcoholpercentage bedraagt 13,5%, zodat de oogst zeker niet te vroeg was en u vermoedt wellicht dat er een vleugje van de resterende suiker in de blend waar te nemen is. De tannines zijn nauwelijks merkbaar, maar er is mooie heldere aciditeit welke voor een uitstekende balans zorgt. Een elegante wijn met een slepende afdronk.


Het ‘Lace’ wijnpakket is als volgt  samengesteld:

  

Eenheidsprijs : 41 Euro per wijnpakket van 1 wit , 1 rosé en 1 rood

(andere combinatiepakketten van deze Lace wijnen zijn mogelijk op aanvraag)

 The Stellenbosch Reserve wijnpakket


Stellenbosch is de geboorteplaats en de thuisbasis van veel van Zuid-Afrika's grootste leiders, intellectuelen, kunstenaars, wetenschappers, sporters en wijnmakers.Het is een unieke stad, het centrum van een goed glas wijn, de academische wereld en cultuur in Zuid-Afrika. Het onderscheidt zich door de dramatische bergkammen die de stad wiegen.

Jean Engelbrecht’s vrienden -Dillie Malherbe en Jannie Durand - kwamen in 2005 met een idee om een wijn die niet alleen alles wat Stellenbosch heeft zou belichamen, maar ook hulde zou brengen aan deze grote stad.  Vanaf de eerste jaargang in 2006, werd de wijn, gemaakt van een mix van verschillende druivensoorten van elke vintage, bekend als Stellenbosch Ridge.

Naar Jean Engelbrecht’s mening is geen portfolio compleet zonder een Bordeaux-stijl blend en werd vanaf de oogst 2009 besloten om deze wijn te produceren als een Bordeaux blend, die sinds de vintage 2012 onder The Stellenbosch Reserve Vanderstel beschikbaar gesteld wordt.

Met de vintage 2016 werd een witte wijn als The Stellenbosch Reserve Moederkerk als een hommage aan Stellenbosch en haar rijke erfgoed. op de markt gebracht.


Eenheidsprijs :  31 Euro per wijnpakket van 1 fles wit en 1 fles rood.