Home Wijngebieden   Info Nieuws Onze producten   Degustaties   Prijslijst Contacteer ons   Wijn bestellen  

Bonsella CommV Oude baan, 34  9280 Lebbeke - BTW: BE  0839.838.272 - e-mail: info.bonsella@gmail.com       Algemene voorwaarden

Privacyverklaring


BONSELLA

Nog geen beslissing genomen voor uw wijnen voor uw feestje ! 


 Bestellen    Naar Home pagina   

Maak een keuze uit onze gemengde wijnverpakkingen voor uw feestjes !


De makkelijkste manier om een uitgelezen wijnselectie aan te kopen!
Elk speciaal geselecteerde gemengde verpakking beschikt over ‘6’ zeer verschillende wijnen zodat u een kans krijgt om na te gaan welke U het meest aanspreekt.

Daarna kan U beslissen van welke wijn(en) U een voorraad wenst aan te kopen. Onze uitzonderlijk goede en gevarieerde sets van heerlijke wijnen zullen U zeker bevallen.


Hier volgt alvast een selectie van topwijnpakketten uit ons gamma  geldig tot 15 januari 2023.


 


 

 ‘Lady’ Warwick wijnpakket


Norma Ratcliffe wordt vaak aangeduid als 'The First Lady' als één van de eerste vrouwen om wijn te maken in Zuid-Afrika. Norma is de familie matriarch wij het Warwick Estate is hoofdwijnmaker sinds de late jaren 1970 bij Warwick. De eerste vrouw die lid werd van de Kaapse Wijnmakersgilde en de enige vrouw die er aangeduid werd als voorzitter, heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van de Zuid-Afrikaanse wijnindustrie. Uit Warwick’s portfolio selecteerden we de niet op hout gerijpte First Lady Chardonnay en hun White Lady Chardonnay 2020, eind oktober uitgeroepen tot wijn van het jaar met een bekroning van 5 sterren in de Platter’s 2022 wijngids. Uit hun rode wijnengamma selecteerden we hun First Lady Cabernet Sauvignon, The Black Lady Syrah  en The Three Cape Ladies  – een blend van Pinotage, Cabernet Sauvignon en Syrah druiven.


Het ‘Lady’ Warwick wijnpakket is als volgt  samengesteld:

                     

       


First Lady Sauvignon Blanc  


First Lady Chardonnay (unoaked)  


First Lady Cabernet Sauvignon


Blue Lady Cabernet Sauvignon


Black Lady Shiraz


White Lady Chardonnay


                                           


Eenheidsprijs : 105 Euro per wijnpakket van 3 flessen wit en 3 flessen rood.‘Cellar’ wijnpakket


Van verschillende Kaapse wijnhuizen selecteerden we drie witte en drie rode topwijnen uit hun respectievelijke gamma. Bij de witte wijnen hebben we een Chenin Blanc uit het Tulbagh gebied van Rijks Private Cellar, een Sauvignon Blanc uit Stellenbosch van het Warwick Estate en een Chardonnay van het Lismore Estate in Greyton. Het Lismore Estate wordt geleid door eigenares  en wijnmaakster  Samantha O’Keefe, die één voor één witte topwijnen produceert in beperkte hoeveelheden.

De rode wijnen bestaan uit een topselectie van Bordeaux blendwijnen van de wijnhuizen Meerlust, Morgenster en Warwick. Eén voor één pareltjes van wijnen die 4,5 en 5 sterren behaalden in Platter’s 2022 wijngids.Dit wijnpakket is als volgt  samengesteld:


Rijk’s Private Cellar Chenin Blanc                                 Morgenster Lourens River Valley

Warwick First Lady  Sauvignon Blanc                          Warwick Trilogy

Waterford Estate Chardonnay                                      Meerlust Rubicon


Eenheidsprijs : 127 Euro per wijnpakket van 3 flessen wit en 3 flessen rood.

Red’ wijnpakket


Een prijs-kwaliteit selectie uit onze rode topwijnen werd gebruikt om ons “Red’ wijnpakket samen te stellen op basis van hun respectievelijk behaalde score in de Platter’s wijngids. Deze selectie omvat stuk voor stuk pareltjes van topwijnen gemaakt van hun specifiek druivenras, zij het Barbera, Cabernet Sauvignon, Merlot, een typische Bordeaux blend of een andere blend van rode druivenrassen.


Dit wijnpakket is als volgt  samengesteld:


Warwick First Lady Cabernet Sauvignon                      Morgenster  Lourens River Valley

Altydgedacht Barbera                                                      Morgenster  Cabernet Sauvignon

Almenkerk Lace Vineyard Blend                                     Ernie Els Big Easy Red


Eenheidsprijs : 90 Euro per wijnpakket van 6 flessen rood.


Indien U echter een specifieke samenstelling van bijvoorbeeld alleen Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinotage, Syrah of een  selectie van bepaalde blendwijnen  uit ons gamma wenst kan U ons contacteren om een specifieke offerte uit te werken.

‘White’ wijnpakket


Een prijs-kwaliteit selectie uit onze witte topwijnen werd gebruikt om ons ‘White’’ wijnpakket samen te stellen op basis van hun respectievelijk behaalde score in de Platter’s wijngids. Deze selectie omvat stuk voor stuk pareltjes van topwijnen gemaakt van hun specifiek druivenras, zij het Chardonnay, Sauvignon Blanc of Viognier.


Dit wijnpakket is als volgt  samengesteld:


Warwick First Lady Chardonnay (unoaked)                Warwick First Lady Sauvignon Blanc

Creation Chardonnay                                                      Ridgeback Viognier

Almenkerk Lace Sauvignon Blanc                                  Warwick White Lady Chardonnay


Eenheidsprijs : 90 Euro per wijnpakket van 6 flessen wit.


Indien U echter een specifieke samenstelling van bijvoorbeeld alleen Chenin Blanc, Sauvignon Blanc, Chardonnay (oaked of unoaked) of Viognier wijnen wenst kan U ons contacteren om een specifieke offerte uit te werken.

‘Lace’ 3 wijnflessen pakket


Prinses Astrid vereerde de Belgische wijnbouwer Joris van Almenkerk met een bezoek tijdens haar eerste economische missie naar Zuid Afrika. Als eerbetoon aan zijn Westvlaamse roots bracht Joris deze Lace selectie met 3 verschillende wijnen op de markt.  De Lace wijnen behaalden op verschillende internationale wijnmanifestaties hoge onderscheidingen.

De Lace Sauvignon Blanc geeft een uitdrukking van het rijpere fruit in hun wijngaard. De wijn is fruitig en bloemig, maar bezit het keurmerk van de kenmerken van Elgin's koele klimaat De wijn heeft een elegante structuur met pittige toetsen van  paprika, die ondersteund  worden door een kern aan mineraliteit. Uitstekend als aperitief, past bij enig visgerecht en niet te versmaden bij het nuttigen van kaas.

De Lace Rosé is uniek in zijn soort omdat deze wijn uitsluited gemaakt werd van Cabernet Sauvignon druiven. Fijne aroma’s van frambozen en watermeloen. Levendige fruitsmaken worden aangevuld met een hartige karakter. De wijn is licht houterig. Uitstekend als aperitief, salades, bij koude gerechten, vis, varkensvlees en licht kruidige gerechten

Hun Lace Vineyard Blend is gemaakt van een mengeling van Merlot, Shiraz, Cabernet Sauvignon en Cabernet Franc.  Deze blend rijpte gedurende 23 maand op Franse eiken vaten. De neus is verlegen, maar op het gehemelte valt veel sappig  rood fruit.  Het alcoholpercentage bedraagt 13,5%, zodat de oogst zeker niet te vroeg was en u vermoedt wellicht dat er een vleugje van de resterende suiker in de blend waar te nemen is. De tannines zijn nauwelijks merkbaar, maar er is mooie heldere aciditeit welke voor een uitstekende balans zorgt. Een elegante wijn met een slepende afdronk.


Het ‘Lace’ wijnpakket is als volgt  samengesteld:

  

Eenheidsprijs : 39 Euro per wijnpakket van 1 wit , 1 rosé en 1 rood.

 Feestwijnen

Oudeskip wijnpakket


Het kroonjuweel van Zuid-Afrika's wijnindustrie, Stellenbosch, is een charmant, Hollands-geïnspireerd plattelandsgebied en universiteitsstadje (thuis van de prestigieuze Universiteit Stellenbosch en van heel wat Zuid-Afrika's wijnbouwonderzoek), dat een aantal van de meest spannende wijnhuizen herbergt in het land tussen zijn fascinerende heuvels en bergen.


De Oudeskip portfolio van Zorgvliet is een eerbetoon aan de oude zeevaarders die met hun schepen de oude handelsroute onderhielden tussen Europa en het Oosten via Kaap de Goede Hoop in Zuid-Afrika.

U kan dit wijnpakket  van 6 flessen zelf samenstellen met o.a. Cinsault Rosé, Chenin Blanc, Chardonnay -Colombard en Mourvèdre Reserve.

 

Oudeskip 6 flessen pakket :  39 Euro

Dit wijnpakket is als volgt  samengesteld:


Warwick First Lady Chardonnay (unoaked)                Warwick First Lady Sauvignon Blanc

Steenberg Sphinx Chardonnay                                       Ridgeback Viognier

Almenkerk Lace Sauvignon Blanc                                  Warwick White Lady Chardonnay


Eenheidsprijs : 85 Euro per wijnpakket van 6 flessen wit.


Indien U echter een specifieke samenstelling van bijvoorbeeld alleen Chenin Blanc, Sauvignon Blanc, Chardonnay (oaked of unoaked) of Viognier wijnen wenst kan U ons contacteren om een specifieke offerte uit te werken.